Maksamisen myytit osa 2: Verkossa maksaminen on vaarallista

"Maksamisen myytit"- blogisarjassa kumoamme yleiset maksamisen myytit.

Verkossa maksamisen vaarallisuudesta varoiteltiin varsinkin joitakin vuosia sitten vielä hyvinkin usein. Mahdolliset riskit on hyvä ottaa verkko-ostosten maksamisessa huomioon, mutta kokonaisuudessaan verkossa maksaminen on nykyään hyvin turvallista, varsinkin jos verkkokauppa käyttää luotettavaa maksunvälittäjää.

Lue lisää

100 syytä ottaa Maksuturva käyttöön

Suomi täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Itsenäisyyttä on juhlittu mitä erilaisimmin tuottein ja tapahtumin. Halusimme myös Maksuturvassa kunnioittaa 100-vuotista Suomea ja teemaan sopivasti kerromme alla 100 syytä ottaa Maksuturvan palvelut käyttöön verkkokaupassa. Meillä on Maksuturvassa hyvä tiimi asiantuntijoita ja mukava yhteishenki – lisäksi pidämme työstämme ja haluamme aina tehdä parhaamme, huumoria unohtamatta! Toivottavasti tämä näkyy hyvänä palveluna.


Lue lisää

Tapahtumakohtaiset bruttotilitykset

Verkkokaupan toimivuus ja tehokkuus kannattaa aina maksimoida. Tilitysmallilla on suuri vaikutus tehokkuuteen, sillä sopiva tilitysmalli vapauttaa yrityksen resursseja ja helpottaa talousjohtajan arkea. Yleinen harhaluulo on, ettei tilitysmallilla ole merkitystä, kun maksujen täsmäytykset hoituvat ”automaattisesti” kirjanpidon ja reskontran ammattilaisten kautta. Tämä ”automatia” vaatii kuitenkin manuaalista kohdistamistyötä, josta tilitoimistot veloittavat tuntihinnoittelunsa mukaan tai joka työllistää yrityksen omia taloushallinnon ammattilaisia.

Lue lisää

Uusinta Twitterissä