FI

Maksamisen sietämätön helppous

Viimeisen vuoden aikana olen muuttanut omaa tapaani liikkua paikasta toiseen. Aiemman autoilun sijasta pyrin kävelemään lyhyet matkat ja pidempiin matkoihin kaupungin sisällä käytän erilaisia kuljetuspalveluita. Sysäyksen muutokseen sai aikaan Uber ja sen käyttämisen sietämätön helppous. 

Lue lisää

Huippu-urheilijaksi pyrkiminen on yrittäjyyttä

Kuten yrittäjyydessä, niin urheilussakin ihmistä vie eteenpäin intohimo ja rakkaus siihen mitä tekee. Huipulle harvoin pääsee yksin ja se edellyttääkin yrittäjän / yrittäjien ympärille oikeita ihmisiä ja hyviä verkostoja. Yrittäjältä vaaditaan osaamisen lisäksi aimo annos rohkeutta ja oikeaa asennetta.

Lue lisää

5 vinkkiä verkkokaupan sesonkikampanjaan

Menemättä toimivan ja houkuttelevan verkkokaupan perusedellytyksiin, joista olemme julkaisseet blogeja jo aiemmin (kuten hakukonenäkyvyyden merkitys, tuotteiden selattavuus ja ostopolun helppous), ja käsittelemättä maksuaikakampanjoiden hyötyjä (kuten ostopäätöksen helpottaminen ja siten lisämyynti sekä keskioston euromääräisen arvon kasvaminen), kerron, miten rakennetaan hyvä kampanjakokonaisuus maksutapa- ja rahoituskampanjoineen. Lue kuinka haukkaat maksimihyödyn sesongeista ja lataa tarkistuslista kampanjan rakentamiseen täältä.

Lue lisää

Uusinta Twitterissä