Miten kirjoittaa tuotekuvaus, joka myy?

Tuotekuvaus, on verkkokaupassa se elementti, jonka on tarkoitus kertoa ostajalle myytävästä tuotteesta tai palvelusta. Se kuinka myyvä, ja toimiva tuotekuvaus on, riippuu täysin siitä, miten se on toteutettu. Tässä muutama yksinkertainen vinkki myyvän tuotekuvauksen kirjoittamiseen:

Lue lisää

Osaavat kumppanit ovat tie menestykseen

Maksuturvan eCommerce Karting -tapahtuma järjestettiin taas syyskuussa jo kuudentena vuotena peräkkäin. Vuosittaisen tapahtuman tarkoituksena on ollut kerätä kaikki Maksuturvan keskeiset ohjelmistokumppanit saman katon alle keskustelemaan, verkostoitumaan ja tietenkin kisailemaan toisiaan vastaan enemmän tai vähemmän tosissaan karting- radalla. Tapahtuma onkin saanut hurjan suosion ja erityisesti tänä vuonna ilmassa oli todella lämmin ja ainutlaatuinen fiilis. Pääsimme myös nauttimaan uudistetusta ajokalustosta, sillä VM Karting Center oli ottanut juuri käyttöönsä uudet sähkökarting- autot ja olivathan ne ihan huikeita vehkeitä!

Lue lisää

Mitä geoblokkaus tarkoittaa verkkokaupalle?

Oletko joskus yrittänyt tilata jotain ulkomaisesta verkkokaupasta eikä maksukorttiasi ole hyväksytty? Entä onko verkkokauppasi tehnyt linjauksen siitä, ettei tuotteita toimiteta ulkomaille? Asiakkaan syrjiminen sijainnin mukaan, eli geoblokkaus, on ollut yleistä monissa EU-alueen verkkokaupoissa. Nyt tähän on tullut muutos, eikä blokkausta pian enää sallita.

Lue lisää

Uusinta Twitterissä