Verkkokaupassa asioidessaan moni meistä valitsee maksutavaksi korttimaksun. Korttimaksu on pääosin helppo ja vaivaton maksutapa, mutta toisaalta kortti- ja osoitetietojen syöttäminen uudestaan ja uudestaan saattaa joskus tuntua hankalalta ja olla aikaavievää puuhaa. Mastercard haluaa parantaa asiakaskokemusta verkossa digitaalisen maksuratkaisun, Masterpassin, avulla. 

Masterpass on digitalinen lompakko, joka kerää kaikki käyttäjän kortti- ja osoitetiedot yhteen paikkaan. Kuluttajat saavat käyttöönsä Masterpassin pankkinsa mobiilisovelluksen kautta. Masterpass on helppo ja turvallinen maksutapa, josta hyötyy sekä ostaja että kauppias. Jo yli 340 000 kauppiasta ympäri maailmaa tarjoaa Masterpassia maksuvaihtoehtona asiakkailleen.

Miten kauppias hyödyntää Masterpassia optimaalisesti? No, Full Checkoutin avulla tietenkin! Verkkokaupassa asioidessaan kuluttaja voi hoitaa tilauksen kahdella eri tavalla, joko ”perinteisesti” kassan kautta tai sitten nopeammin Masterpass Full Checkoutin avulla. Viedessään tilauksen loppuun kassan kautta on asiakkaan täytettävä maksu- ja osoitetietonsa verkkokaupan kassalla. Masterpass Full Checkoutin avulla asiakkaan tiedot saadaan tilaukseen automaattisesti mobiililompakosta.

 

Näin maksaminen hoituu Masterpass Full Chekoutin avulla:

Masterpass_full_checkout.png
  • Valitse maksutavaksi Masterpass Full Checkout 
  • Valitse maksukortti & toimitusosoite
  • Hyväksy maksu

Tarjoamalla Masterpass Full Checkout -vaihtoehtoa heti tilauksen alkuvaiheessa ei asiakkaan tarvitse täyttää tietojaan manuaalisesti verkkokaupan kassalla. Digitaalinen lompakko aukeaa automaattisesti asiakkaan klikatessa Masterpass-symbolia, jonka jälkeen hän pystyy helposti valitsemaan käytettävän maksukortin ja toimitusosoitteen sovelluksen kautta. Tämän jälkeen asiakkaan tarvitsee ainoastaan hyväksyä maksu. Helppoa! Tilauksen loppuun vieminen ja maksaminen verkossa ”perinteisesti” maksukortilla saattaa vaatia jopa 140-150 klikkausta, kun taas Masterpass Full Checkoutilla tehty ostos hoituu muutamalla klikkauksella.

Masterpass Full Checkout on oiva esimerkki nykypäivän kehityksestä, jossa näkyy vahvasti ratkaisut jotka tukevat omnichannel- myyntiä. Myös mobiilimaksut verkkokaupoissa ovat lisääntyneet, mikä taas lisää kauppiaiden paineita optimoida verkkokauppansa mobiilikäyttöä varten. Masterpass Full Checkout tekee maksamisesta helppoa, vaivatonta ja turvallista - myös mobiililaitteella.

Lataa opas: Mobiilimaksaminen maksutavaksi verkkokauppaan
 

 

Masterpass Full Chekoutin edut kauppiaalle:

  • Nopeampi ostoprosessi kasvattaa konversiota
  • Sujuvampi ostoprosessi parantaa asiakastyytyväisyyttä
  • Asiakkaista tulee helpommin kanta-asiakkaitasi kun maksut hoituvat kätevästi
  • Masterpass on maailmanlaajuinen ratkaisu joka palvelee asiakkaita sekä Suomessa että 37 muussa maassa ympäri maailmaa

Lue lisää Masterpassista

 

Topics: mobiilimaksaminen, asiakaskokemus, Masterpass

Uusinta Twitterissä