Kesäkausi on täällä ja kauppa käy festareilla, puistoissa, rannalla, kaupungilla ja liikkeessä. Pop-up- bisnestä tai liikkuvaa myymälää voi toki pyörittää käteisellä, mutta asiakastyytyväisyys ja turvallisuus paranee huomattavasti, kun käyttöön ottaa maksupäätteen. Maksuturva tarjoaa maksupäätteet käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti yhteistyössä Poplatek Payments Oy:n kanssa – yhdessä teemme parhaan maksukokemuksen ja tyytyväisimmät asiakkaat! Maksupäätteen toimitusaika on vain pari päivää!

Spire_maksupaate

Maksuturvasta saat verkkokaupallesi maksamisen palvelut kätevästi ja helposti yhdellä sopimuksella. Mutta onko sinulla tarvetta yrityksessäsi myös maksupäätteille? Käykö kauppa kuhisten mutta maksupäätteet on hukassa? Kauttamme saat maksupäätteet nopeasti ja vaivattomasti, jopa päivässä käyttöösi. Maksupäätteiden avulla myynti kuin myynti sujuu kuin tanssi, eikä sinun tarvitse huolehtia kassasta samoin, kun jos maksut hoidetaan käteisellä; et tarvitse vaihtokassaa, tilitys hoituu mutkattomasti, ei rahojen kuljettamista pankkiin tai yösäilöön eikä ole riskiä, että joku vie setelisi. Tämän lisäksi maksupääte on todellakin pakollinen myyntiväline, sillä harvalla on enää mukanaan yhtään käteistä. 

 

Maksupäätteet vs käteinen

Tässä maksutapojen murroksessa yhä harvempi meistä maksaa enää käteisellä, tai edes ylipäätään kantaa mukanaan käteistä. Perinteiset maksutavat syrjäytyvät ja uusia maksutapoja ilmenee markkinoille. Maksaminen maksukortilla tai älypuhelimella on helppoa, nopeaa, suosittua ja turvallista – eikä näiden maksujen vastaanottaminen paljoa vaadi. Tarvitset vain maksupäätteen, jonka voit jopa vuokrata määräajaksi ja saada käyttöön nopeasti. Yhteistyökumppanimme Poplatekin valikoimissa on valittavana maksupääte kaikkiin myyntiympäristöihin, oi kyseessä sitten torimyymälä tai festivaalit. Anna asiantuntijoidemme auttaa sinua oikean maksupäätteen valinnassa! Pienin maksupääte mahtuu jopa povitaskuun.

ice-cream-3389010_1920

 

Myynti maksupäätteen avulla on helppoa ja vaivatonta

Poplatekin maksupäätteet ovat helposti liitettävissä osaksi nykyaikaisia omnichannel- ja kassaratkaisuja. Ne voidaan kytkeä myös mobiili- tai pilvikassaan.

Maksupäätteiden lisäksi saat käyttöösi maksuttoman raportointi- ja tapahtumanseurannan työkalun Poplaview’n. Työkalun avulla hoidat yrityksesi maksukorttimyyntiin liittyvän rahaliikenteen sekä myynnin seurannan. Poplaview’stä pääset kätevästi seuraamaan myös tilityseriä, yksittäisiä maksutapahtumia ja myyntiraportteja haluamaltasi ajanjaksolta sekä löydät paljon hyödyllistä tietoa, kuten laitteiden käyttöohjeet.

Maksupäätteen käyttäminen on helppoa:
  1. Myyjä syöttää maksupäätteeseen maksettavan summan
  2. Ostaja syöttää korttinsa maksupäätteeseen
  3. Ostaja hyväksyy maksun pin-koodillaan tai maksaa lähimaksulla
  4. Kuitteja voidaan tulostaa tarvittaessa kaksi kappaletta

Lue lisää maksupäätteistä ja tarjolla olevista ratkaisuista --->

Maksupääte_nopeasti

 


 

Satu_lähikuva_muokattu-199928-edited-243862-edited

 

Kirjoittaja Satu Mikkola on Maksuturvan palveluneuvoja

Topics: verkkokauppa, maksutavat, maksupäätteet, verkkokaupan työkalut

Uusinta Twitterissä