Maailmalla suosittu Shopify houkuttelee myös suomalaisia perustamaan verkkokauppansa alustan päälle. Shopifyn menestys johtunee siitä, että se on helppokäyttöinen, mutta sillä saa silti rakennettua korkeatasoisen ja tyylikkään kaupan. Shopify sopiikin hyvin etenkin pienille ja keskikokoisille verkkokaupoille.

Shopify_suomalaiset_maksutavat

Shopify on usein saanut paljon kehuja erilaisissa verkkokauppa-alusta vertailuissa. Kyseinen alusta on saanut kehuja mm. siitä, että Shopifyllä rakennettu verkkokauppa on responsiivinen, siinä on paljon laajennuksia ja hyvä hallinta. Shopify on viime vuosina kasvattanut suosiotaan myös Pohjoismaissa.

Vaikkei suomalaisille verkkomaksupainikkeille ollut alussa lainkaan tukea, voidaan alustaan nykyään lisätä oikein kattava maksutapavalikoima.

Lue lisää verkkokaupan maksutavoista --->

Verkkomaksupainikkeet Shopifyhyn

Vaikka Shopifysta saakin suoraan maksutavoiksi vain yleisimmät luottokortit ja PayPalin, voidaan tämä kiertää ottamalla suomalaiset verkkokaupan maksutavat käyttöön maksupalveluntarjoajalta. Näin saat upotettua mm. maksupainikkeet, laskun ja erämaksun Shopifyhyn. Maksuturva on maksupalveluntarjoja jonka kautta saat suomalaiset verkkomaksupainikkeet, maksukortit, laskun, erämaksun, mobiilimaksut ja toki myös PayPalin Shopify-verkkokauppaasi.

Maksuturvan kanssa maksutapojen käyttöönotto on todella helppoa. Käytännössä suomalaiset maksutavat liitetään Shopify-alustaan seuraavasti: ensin tehdään sopimus maksupalveluntarjoajan kanssa, jonka jälkeen saat Maksuturvalta tekniset tunnukset, jotka viet Shopify-ohjelmistoon. Sitten maksutavat ovat käytössäsi.

Verkkokauppiaat ovat todenneet, että Maksuturvan kautta otetut maksutavat ovat toimineet Shopify-verkkoalustalla loistavasti:

”Kaikki on toiminut todella hienosti ja konversio on noussut” kertoo Ville Rekola, Owner / Co-Founder, sixdeuce.fi.

Ota maksutavat käyttöön

Mitkä_maksutavat_valitsen-testi.png


Kirjoittaja

VAhlqvist-Viivi-22-rintakuvaiivi Ahlqvist

Tuotepäällikkö, Maksuturva
viivi.ahlqvist@maksuturva.fi

Viivi on verkkokauppa-alan moniosaaja - usean vuoden työkokemus monipuolisten työtehtävien parissa on antanut Viiville laajan näkemyksen kokonaisvaltaisesta yritystoiminnan kehittämisestä verkkokauppa-alalla. Viivi on kiinnostunut verkkokaupan kehityksestä ja omistautunut parantamaan ostokokemusta verkossa. 

Topics: shopify, maksutavat

Uusinta Twitterissä