Perinteeksi muodostuneen eCommerce Karting -tapahtuman yhteydessä jaettiin jälleen kerran Maksuturva Partner Awards. Tänä vuonna palkittiin kaksi Maksuturvan kanssa merkittävää yhteistyötä tehnyttä kumppania: Suomen Olympiakomitea palkittiin vuoden avainasiakkaana, "Key Account 2017"- palkinnolla kun taas "Best Partner 2017" -palkinnon vei Vincit Oy

Suomen_Olympiakomitea_partner_awardsSuomen Olympiakomitean Pekka Lehdes (vas.) ja Juha Saapunki (oik.), vastaanottivat palkinnon Maksuturvan Jari Mäntylältä ja Tomas Lundqvistiltä. 

Suomen Olympiakomitea toimii valtakunnallisena liikunnan ja urheilun kattojärjestönä, jonka tehtävänä on vastata suomalaisen huippu-urheilun kehittämisestä sekä arjen fyysisen aktiivisuuden ja liikunnan edistämisestä. Järjestön toiminta ulottuu aina varhaiskasvatuksesta ja koulusta työelämään, huippu-urheiluun ja liikuntapolitiikkaan. Olympiakomitean alla toimii Suomisport-palvelu jossa lajiliittojen jäsenet voivat ostaa lisenssejä. Suomisportin maksupalvelut toimittaa Maksuturva ja ohjelmistotarjoajana toimii Vincit Oy. 

Maksuturvan, Vincit Oy:n ja Suomen Olympiakomitean välinen yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Yhteinen kehitysprojekti saatiin toteutettua laadukkaasti ja nopealla aikataululla. Suomisport-palvelussa on panostettu käyttäjäystävällisyyteen ja asiointi on tehty mahdollisimman mutkattomaksi. Monipuoliset maksuvaihtoehdot ja erinomainen palvelumuotoilu helpottavat sekä käyttäjän että liittojen arkea. 

"On ollut suuri ilo ja kunnia olla mukana hyvinvointia edistävässä projektissa. Yhteistyö Suomen Olympiakomitean ja Vincitin kanssa on ollut mukavaa- löysimme yhteisen sävelen jo alusta alkaen. On ollut mukavaa seurata liittojen ja seurojen lisääntymistä palvelussa ja mahtavaa nähdä kuinka asiakkaat arvostavat palvelun helppoutta. Liitoilta ja seuroilta on myös tullut paljon kiitosta " sanoo Maksuturvan asiakkuusjohtaja Tomas Lundqvist.

Yhteistyön merkitys on erittäin tärkeässä roolissa isoissa integraatio-projekteissa. Toimivan yhteistyön avulla saadaan räätälöityä asiakkaalle sopivat ratkaisut jotka miellyttävät kaikkia osapuolia. Yhteistyötä edistää toimiva kommunikaatio, yhteinen sunnnittelu ja ratkaisukeskeisyys. Yhteiset tavoitteet ovat yhteistyön motivaattori. 

Me Maksuturvalla haluamme vielä kerran kiitää kaikkia kumppaneitamme hienosta yhteistyöstä vuonna 2017!

Haluatko Maksuturvan kumppaniksi - klikkaa tästä! 

 

 Konsta_karvinen                              

Konsta Karvinen

Kirjoittaja on Maksuturvan Director, Devops ja toinen perustajista.

 

Topics: Maksuturva, Suomen Olympiakomitea, partner awards

Uusinta Twitterissä