Maksuturva Partner Awards 2016 jaettiin vuosittaisessa eCommerce Karting -tapahtuman yhteydessä. Tänä vuonna tavoitellun "Best Partner 2016" -palkinnon saatteella "Outstanding Cooperation in Customer Projects" vei Ambientia Oy.

Kristian Porthan Ambientiasta kuvassa vasemmalla vastaanotti palkinnon Maksuturvan Konsta Karviselta. 

Maksuturva tekee hedelmällistä yhteistyötä kymmenien eri ohjelmistotoimittajien kanssa. Tänä vuonna Ambientia erottautui edukseen useamman yhteisen onnistuneen verkkokauppaprojektin myötä. Maksuturvan ja Ambientan välisessä yhteistyössä on korostunut avoin kommmunikointi ja ratkaisukeskeisyys. Yhdessä Ambientian kanssa toteutetut verkkokaupparatkaisut on saatu toteutettua laadukkaasti ja nopealla aikataululla.

Isoissa verkkokauppahankkeissa, joissa verkkokauppa-alustan ja maksamisen palvelut täytyy räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaisesti, yhteistyön merkitys verkkokaupan ohjelmistotoimittajan ja Maksuturvan kesken on erittäin tärkeässä roolissa verkkokauppaprojektin onnistumisen kannalta. Yhteinen määrittely, toteutusperiaatteista sopiminen ja jatkuva kommunikointi asiakkaan, verkkokauppatoimittajan ja Maksuturvan kesken luovat perusedellytykset mahdollisimman kustannustehokkaalle sekä automatisoiduille verkkokaupparatkaisuille.

Viime päivinä olemme saaneet lukea maksamisen uusista tuulista erityisesti mobiliimaksamiseen liittyen. Maksuturva lanseerasi omissa palveluissaan tänä keväänä korttimaksujen tokenisointipalvelut, jotka mahdollistavat verkkokaupassa mm. toistuvais- ja one-click maksamisen maksukortilla. Syksyllä lanseerasimme käyttöön MobilePayn ja ensi keväällä valikoimaan on tulossa Automatian Siirto-palvelu, jota maalaillaan jo suomalaisten suosimien pankkien verkkomaksupainikkeiden korvaajaksi.

Myös näiden uusien maksutapojen käyttöönotossa Maksuturva tekee tiivistä yhteistyötä ohjelmistotoimittajien kanssa, jotta verkkokaupan maksaminen olisi mahdollisimman helppoa ja turvallista kunkin maksutavan erityispiirteet huomioiden.

Haluan kiittää kaikkia ohjelmistokumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivottaa rauhallista joulunaikaa sekä menetyksellistä uutta vuotta 2017.

 

 

 

Konsta Karvinen

Kirjoittaja on Maksuturvan Director, Devops ja toinen perustajista.

 

Uusinta Twitterissä