Asiakaskokemuksen parantaminen - helppoa maksamista mobiililompakolla 

Verkkokaupassa asioidessaan moni meistä valitsee maksutavaksi korttimaksun. Korttimaksu on pääosin helppo ja vaivaton maksutapa, mutta toisaalta kortti- ja osoitetietojen syöttäminen uudestaan ja uudestaan saattaa joskus tuntua hankalalta ja olla aikaavievää puuhaa. Mastercard haluaa parantaa asiakaskokemusta verkossa digitaalisen maksuratkaisun, Masterpassin, avulla. 

Lue lisää

Verkkokaupan trendit 2018- 5 ajankohtaista trendiä

Mihin verkkokaupan kannattaa kiinnittää huomiota vuonna 2018? Mitkä ovat tärkeimmät trendit joihin kannattaa panostaa, jotta asiakkaat pysyvät tyytyväisinä ja verkkokauppa pysyy kovassa kilpailussa mukana? Listasimme vuoden 2018 5 tärkeintä trendiä.

Lue lisää

Verkkokaupan konversion parantaminen – 5 parasta vinkkiä

Ihmisten ajankäyttötottumukset ovat muuttuneet rajusti tämän vuosituhannen aikana. Verkossa asioimisen yleistyminen ja helpottuminen ovat tehneet monista palveluista tavoitettavia vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Muutos näkyy myös kulutuskäyttäytymisessä: tavaratalojen ja kivijalkamyymälöiden lisäksi ja ohella ostoksia tehdään verkkokaupoissa, jolloin lähes koko maailman tuotevalikoima on kuluttajan ulottuvilla vain muutaman napinpainalluksen päässä.

Lue lisää

Uusinta Twitterissä