Miten toistuvat veloitukset toimivat? Kauppiaan näkökulma

Kuluttaja-asiakkaalle “kestotilaus”, eli toistuvat veloitukset, merkitsevät arjen sujuvuuden paranemista. Kun maksaminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja luotettavaksi, sitä ei tarvitse ajatellakaan. Kuukausibudjetti on tiedossa ja hoidossa. Toistuvaismaksuista on hyötyä myös verkkokauppiaalle.

Lue lisää

In-app korttimaksaminen sovelluksissa ja verkossa

Fyysisen kaupan, verkkokaupan ja applikaatiomaksamisen raja on hämärtynyt entisestään, kun verkko-ostoksia voi maksaa mobiilisovelluksessa ja fyysisen kaupan tuotteita verkossa sekä mobiililla. Auton tankkaukseen ei esimerkiksi välttämättä tarvita enää maksukorttia, vaan polttoaineen voi maksaa mittarin sijasta älypuhelimeen ladatun applikaation kautta. Nykypäivänä vaivaton maksaminen, jossa sovittu summa veloitetaan jatkuvana laskutuksena tai suoraan maksukortilta, on mahdollista niin puhelinapplikaatioissa kuin verkkopalveluissakin. Erilaiset kuukausi- ja vuosimaksulliset palvelut, eli kestotilaaminen, onkin suosiossa.

Lue lisää

Express Checkoutilla entistä sujuvampaa ostamista

Kansainvälisen tutkimuksen mukaan verkkokauppiaat, jotka seuraavat myyntilukujaan, ovat havainneet keskimäärin 18 % kasvun myynnissä otettuaan PayPalin Express Checkout -palvelun käyttöön (Ipsos 2011). Mikä tekee PayPalilla, Masterpassilla ja muilla digitaalisilla lompakoilla maksamisesta sitten niin helppoa, että se kasvattaa myyntiä?

Lue lisää

Uusinta Twitterissä