Mobiilimaksut verkkokaupassa? Helppoa ja turvallista maksamista

Onko sillä väliä, mitä maksutapoja verkkokauppa tarjoaa? Kyllä on, sillä asiakkaan ostoprosessi ei saisi katketa siihen, ettei tarjolla ole hänelle sopivaa maksutapaa. Asiakkaat arvostavat sitä, että tarjoat monipuolisesti maksutapoja sekä mahdollisuutta maksaa esimerkiksi verkkopankkimaksun sekä maksukortin ja laskun lisäksi myös mobiilimaksulla. Maksutavan valinnassa asiakkaalle tärkeitä kriteerejä ovat usein helppous ja turvallisuus. Mobiilimaksu on sekä kuluttajalle että kauppiaalle helppo ja turvallinen maksutapa. 

Lue lisää

Kattavat ja turvalliset maksutavat verkkokaupassa

"Kattavat maksutavat" tarkoittaa, että verkkokaupassa on mahdollista maksaa monipuolisesti erilaisilla maksutavoilla. Kattavaan maksutapavailkoimaan kuuluu ainakin verkkomaksupainikkeet, credit- ja debit-kortit, lasku, erämaksu, PayPal ja mobiilimaksutavat kuten Siirto, MobilePay ja Pivo. Miksi useiden eri maksutapojen tarjoaminen on tärkeää?

Lue lisää

EU:n uudet säädökset alentavat korttimaksujen kustannuksia myös verkkokaupassa

EU:n pysyvien edustajien komitea on nyt tammikuussa 2015 hyväksynyt neuvoston puolesta EU-parlamentin kanssa sovitun kompromissin, jonka mukaan 6 kuukauden kuluttua asetuksen voimaantulosta aletaan soveltaa seuraavia korttimaksuihin liittyvien interchange maksujen enimmäistasoja:
Kaikki luottokorttitapahtumat: 0,3 % tapahtuman arvosta.
– Kaikki debit-korttitapahtumat: 0,2 % tapahtuman arvosta.
Seuraavaksi parlamentin on hyväksyttävä asetus, niin että neuvosto voi sitten hyväksyä sen lopullisesti. Yleisesti arvioidaan uusien säädösten astuvan voimaan vuodenvaihteessa 2015-2016.

Lue lisää

Uusinta Twitterissä