Myytkö kesällä festareilla? Huolehdi, että maksupäätteet on kunnossa!

Kesäkausi on täällä ja kauppa käy festareilla, puistoissa, rannalla, kaupungilla ja liikkeessä. Pop-up- bisnestä tai liikkuvaa myymälää voi toki pyörittää käteisellä, mutta asiakastyytyväisyys ja turvallisuus paranee huomattavasti, kun käyttöön ottaa maksupäätteen. Maksuturva tarjoaa maksupäätteet käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti yhteistyössä Poplatek Payments Oy:n kanssa – yhdessä teemme parhaan maksukokemuksen ja tyytyväisimmät asiakkaat! Maksupäätteen toimitusaika on vain pari päivää!

Lue lisää

Älykkyys on tullut maksupäätteisiin

Maksupäätteet ovat perinteisesti olleet aika yksinkertaisia laitteita ja niillä on ollut käytännössä yksi tehtävä: veloittaa rahat asiakkaan kortilta. Mutta miksei maksupääte voisi tehdä muutakin kuin viedä asiakkaan rahat? Nyt älykkyys on tullut Maksuturvan maksupäätteisiin ja ne voi ohjelmoida suorittamaan mitä erilaisimpia toimintoja. Ne voivat kysyä kysymyksiä, tehdä lisämyyntiä, markkinoida uusia tuotteita tai toivottaa vaikkapa hyvää pääsiäistä tai turvallista matkaa.

Lue lisää

Maksupäätteitä prkl!

Maksupäätepalveluja tarjonnut Rahaxi Processing Oy poistui Suomen markkinoilta toukokuun lopulla. Kaksi viikkoa ennen ilmoitettua lopetuspäivää tapahtunut yhteyksien lakkautus katkaisi tuhansilta yrityksiltä maksupäätetoiminnan kesken kauppapäivän. Yksi pinteeseen joutuneista oli Suomen suurin armeijatavaran erikoisliike Varusteleka.

Lue lisää

Uusinta Twitterissä