Tapahtumakohtaiset bruttotilitykset

Verkkokaupan toimivuus ja tehokkuus kannattaa aina maksimoida. Tilitysmallilla on suuri vaikutus tehokkuuteen, sillä sopiva tilitysmalli vapauttaa yrityksen resursseja ja helpottaa talousjohtajan arkea. Yleinen harhaluulo on, ettei tilitysmallilla ole merkitystä, kun maksujen täsmäytykset hoituvat ”automaattisesti” kirjanpidon ja reskontran ammattilaisten kautta. Tämä ”automatia” vaatii kuitenkin manuaalista kohdistamistyötä, josta tilitoimistot veloittavat tuntihinnoittelunsa mukaan tai joka työllistää yrityksen omia taloushallinnon ammattilaisia.

Lue lisää

Verkkokauppa ja myynti Ruotsiin

Verkkokauppa käy vilkkaana Pohjoismaissa ja etenkin Ruotsissa, joten loistava siirto voisi olla laajentaa oman nettikaupan toimintaa naapurimaahan. Ennen kuin myynti lähtee käyntiin, kannattaa kuitenkin ottaa huomioon seuraavat asiat:

Lue lisää

Verkkokaupan tilitysmallit 2.0 - tästäkö pelastus talouspäällikön arkeen?

Valitsemalla sopivan tilitysmallin verkkokauppa voi tehostaa toimintaansa. Usein tilitysmalli on kuitenkin vieras sana verkkokauppiaille. Monet verkkokauppiaat ajattelevat, ettei tilitysmalleilla ole merkitystä koska kirjanpidon ammattilaiset hoitavat joka tapauksessa maksujen täsmäytykset kirjanpidossa ja reskontrassa. Tämä kuitenkin yleensä vaatii manuaalista kohdistamistyötä, josta tilitoimistot veloittavat tuntihinnoittelunsa mukaan tai joka työllistää yrityksen omia taloushallinnon ammattilaisia.

Lue lisää

Uusinta Twitterissä