Onko maksutapojen esille tuominen verkkokaupassa tärkeää?

Kivijalkakaupassa tuskin enää törmää tilanteeseen, jossa ainut hyväksytty maksuväline on käteinen. Oletamme, että maksaminen onnistuu aina kortilla, käteisellä, mobiilimaksulla tai laskulla. Tilanne on sama verkkokaupassa. Asiakas olettaa, että maksutapoja on joka lähtöön, eikä maksutapojen puutteellisus ole positiivinen yllätys kassalla. Asiakkaan ostoprosessin tulee olla mutkaton, eikä maksamisen tulisi aiheuttaa päänvaivaa. Maksutapojen esille tuominen verkkokaupassa on tärkeää, sillä luottamus ja asiakastyytyväisyys kasvaa kun asiakas alusta asti tietää miten ostokset voi maksaa. 

 

Lue lisää

Kestotilaus on aina kesken

Kestotilaus tai kansainvälisesti subscription on tilaustyyppi, johon törmää huomaamattaan päivittäisissä palveluissa: puhelinliittymä, lehtitilaus tai Netflix-tili. Nämä ovat aika tuttuja palveluita, joiden rinnalle on ilmestynyt uusia, kuten kahvin ja ruoka-ainesten kotiintoimitus tai kosmetiikkaboksit.

Kaikkia kestotilauksia yhdistää yksi olennainen asia: ne ovat aina kesken. Kun perinteisessä verkkokaupassa keskitytään konversioon ja tilauksen saamiseen, kestotilauksessa se on vain välietappi. Asiakkaan tilaus on aina odottamassa seuraavaa toimitusta. Se on kesken.

Kestotilauksen liiketoimintamalli poikkeaa merkittävästi normaalista verkkokaupasta ja tuotevetoisesta myynnistä. Konversion sijaan keskiössä on enemmän asiakkuuden elinkaari: Miten saadaan asiakas pysymään tyytyväisenä tilaajana?

 

Lue lisää

Myytkö kesällä festareilla? Huolehdi, että maksupäätteet on kunnossa!

Kesäkausi on täällä ja kauppa käy festareilla, puistoissa, rannalla, kaupungilla ja liikkeessä. Pop-up- bisnestä tai liikkuvaa myymälää voi toki pyörittää käteisellä, mutta asiakastyytyväisyys ja turvallisuus paranee huomattavasti, kun käyttöön ottaa maksupäätteen. Maksuturva tarjoaa maksupäätteet käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti yhteistyössä Poplatek Payments Oy:n kanssa – yhdessä teemme parhaan maksukokemuksen ja tyytyväisimmät asiakkaat! Maksupäätteen toimitusaika on vain pari päivää!

Lue lisää

Uusinta Twitterissä