Miksi verkkokaupan maksujärjestelmä kannattaa valita nyt?

Kesälomat ovat monella jo joko alkaneet tai pian edessä ja nyt verkkokauppias haluaisikin varmasti hieman hengähtää. Pieni hengähdystauko toki suotakoon, mutta kesällä on myös hyvä aika alkaa valmistautua syksyyn – monia syksyn kiireitä voi helpottaa huolellisella valmistautumisella. Esimerkiksi, jos olet valitsemassa tai vaihtamassa maksunvälittäjää, on nyt hyvä aika kartoittaa vaihtoehtoja.

Lue lisää

Mikä on avain kuluttajan sydämeen? Maksutapojen merkitys

Olen niitä ihmisiä jotka valitsevat verkkokaupassa maksutavaksi aina laskun. Miksi? En itse edes tarkalleen tiedä… Ehkä ajatus siitä, että tuotteen saa omiin käsiin ja sitä voi tarkastella rauhassa ennen ostopäätöksen lopullista tekoa. Tai ehkä se on vain ajatus siitä, ettei tuotetta tarvitse maksaa heti.

Lue lisää

Shopify ja suomalaiset maksutavat

Maailmalla suosittu Shopify houkuttelee myös suomalaisia perustamaan verkkokauppansa alustan päälle. Shopifyn menestys johtunee siitä, että se on helppokäyttöinen, mutta sillä saa silti rakennettua korkeatasoisen ja tyylikkään kaupan. Shopify sopiikin hyvin etenkin pienille ja keskikokoisille verkkokaupoille.

Lue lisää

Uusinta Twitterissä