Osaavat kumppanit ovat tie menestykseen

Maksuturvan eCommerce Karting -tapahtuma järjestettiin taas syyskuussa jo kuudentena vuotena peräkkäin. Vuosittaisen tapahtuman tarkoituksena on ollut kerätä kaikki Maksuturvan keskeiset ohjelmistokumppanit saman katon alle keskustelemaan, verkostoitumaan ja tietenkin kisailemaan toisiaan vastaan enemmän tai vähemmän tosissaan karting- radalla. Tapahtuma onkin saanut hurjan suosion ja erityisesti tänä vuonna ilmassa oli todella lämmin ja ainutlaatuinen fiilis. Pääsimme myös nauttimaan uudistetusta ajokalustosta, sillä VM Karting Center oli ottanut juuri käyttöönsä uudet sähkökarting- autot ja olivathan ne ihan huikeita vehkeitä!

Lue lisää

Päivä Maksuturvan asiakaspalvelussa - tehokas tiimi tukee toimintaa

Maksuturvan asiakaspalvelulla on keskeinen rooli siinä, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme hyvin. Olemmekin hyvin ylpeitä asiakaspalvelustamme, joka saa jatkuvasti kiitosta asiakkailtamme ja on noussut yhdeksi eniten arvostetuista asioista tyytyväisyyskyselyissämme. Kyselyissä jopa reilusti yli 90 % vastaajista on ollut erittäin tyytyväisiä asiakaspalveluun ja palvelua kehutaan nopeaksi, auttavaiseksi ja asiantuntevaksi. Millainen on Maksuturvan asiakaspalvelun tyypillinen päivä ja kenen kanssa puhut, kun olet yhteydessä asiakaspalveluun?

Lue lisää

Tavoitteet saavutetaan yhteistyöllä

Perinteeksi muodostuneen eCommerce Karting -tapahtuman yhteydessä jaettiin jälleen kerran Maksuturva Partner Awards. Tänä vuonna palkittiin kaksi Maksuturvan kanssa merkittävää yhteistyötä tehnyttä kumppania: Suomen Olympiakomitea palkittiin vuoden avainasiakkaana, "Key Account 2017"- palkinnolla kun taas "Best Partner 2017" -palkinnon vei Vincit Oy

Lue lisää

Uusinta Twitterissä