Toimiva verkkokauppa vaatii sopivan verkkokauppa-alustan

Asiakkaiden vaatimukset verkkokaupalle kovenevat samaa tahtia kuin verkkokauppa-alan kilpailukin. Verkkokaupan sivujen tulisi olla helppokäyttöisyyden lisäksi näyttävät, modernit sekä toimivat ja tässä verkkokauppa-alustalla voi olla suuri merkitys. Verkkokaupoille onkin markkinoilla tarjolla useita erilaisia verkkokauppa-alustoja, joilla on vähän erilaiset toimintaperiaatteet.

Lue lisää

Lasku ja erämaksu verkkokaupassa – joustavaa asiakkaille ja vaivatonta verkkokaupalle

PostNordin vuosittaisen verkkokauppatutkimuksen mukaan suomalaiset maksavat nykyään nettikaupassa mieluummin laskulla kuin korttimaksulla, kun viime vuonna laskulla maksaminen oli kolmanneksi suosituin maksutapa kortti- ja pankkimaksun jälkeen. Mikäli siis mielit saada verkkokauppasi kävijöistä mahdollisimman monen tekemään ostopäätöksen, on lasku välttämätön maksutapa.

Lue lisää

Verkkokaupan perustaminen- 3 vinkkiä toimivaan verkkokauppaan

Verkkokauppa-ala kasvaa ja kehittyy tällä hetkellä kovaa vauhtia. Kuluttajien tottumukset muuttuvat ja ostoksia tehdään yhä enemmän mobiililaitteilla. Tämä vaikuttaa myös maksutapojen käyttöön ja mobiilimaksutavat ovatkin kasvattaneet suosiotaan. Muutoksista ja kehityksestä huolimatta on joitakin perusasioita, jotka muodostavat toimivan verkkokaupan kulmakivet. Kotipizzan tietohallintojohtaja Janne Reimari puhui näistä asioista Maksuturvan Kysy Maksamisesta –videosarjan toisessa osassa.

Lue lisää

Uusinta Twitterissä