Turvallinen verkkokauppa ennen ja nyt

Vielä kymmenen vuotta sitten verkkokaupasta ostamista saatettiin pitää riskialttiina ja alalla olikin monenlaista verkkokauppaa. Verkkokaupoilla saattoi olla suoria maksupalvelusopimuksia pankkien kanssa, jolloin verkkokaupan ja ostajan välissä ei ollut maksunvälittäjää huolehtimassa maksuliikenteestä. Jossain vaiheessa nähtiin tarve tarjota maksupalvelun lisäksi myös kuluttajille suunnattuja, verkkokaupan turvallisuutta parantavia palveluja. Verkkokaupan turvallisuutta on tärkeää miettiä myös verkkokaupan näkökulmasta: mitä jos asiakas ei maksa laskuaan ja tilaus on toimitettu, saako verkkokauppa silloin maksua tilauksesta lainkaan?

Lue lisää

Maksamisen myytit osa 2: Verkossa maksaminen on vaarallista

"Maksamisen myytit"- blogisarjassa kumoamme yleiset maksamisen myytit.

Verkossa maksamisen vaarallisuudesta varoiteltiin varsinkin joitakin vuosia sitten vielä hyvinkin usein. Mahdolliset riskit on hyvä ottaa verkko-ostosten maksamisessa huomioon, mutta kokonaisuudessaan verkossa maksaminen on nykyään hyvin turvallista, varsinkin jos verkkokauppa käyttää luotettavaa maksunvälittäjää.

Lue lisää

Kattavat ja turvalliset maksutavat verkkokaupassa

"Kattavat maksutavat" tarkoittaa, että verkkokaupassa on mahdollista maksaa monipuolisesti erilaisilla maksutavoilla. Kattavaan maksutapavailkoimaan kuuluu ainakin verkkomaksupainikkeet, credit- ja debit-kortit, lasku, erämaksu, PayPal ja mobiilimaksutavat kuten Siirto, MobilePay ja Pivo. Miksi useiden eri maksutapojen tarjoaminen on tärkeää?

Lue lisää

Uusinta Twitterissä