Verkkokaupan perustaminen: mistä aloittaa ja mitä kannattaa huomioida?

Ennen verkkokaupan perustamista on tärkeää, että toimintaa käynnistävällä on olemassa realistinen liiketoimintasuunnitelma. Mieti tarkkaan mitä olet myymässä, kenelle ja miten. Onko alalla paljon kilpailijoita? Myykö joku sinun ideaasi halvemmalla? Vertaile bisnesideaasi muihin samankaltaisiin tekijöihin ja muokkaa suunnitelmaasi sen pohjalta. Kokosimme 6 vinkkiä jotka on hyvä ottaa huomioon kun suunnittelet verkkokaupan perustamista.

Lue lisää

Verkkokaupan perustaminen- 3 vinkkiä toimivaan verkkokauppaan

Verkkokauppa-ala kasvaa ja kehittyy tällä hetkellä kovaa vauhtia. Kuluttajien tottumukset muuttuvat ja ostoksia tehdään yhä enemmän mobiililaitteilla. Tämä vaikuttaa myös maksutapojen käyttöön ja mobiilimaksutavat ovatkin kasvattaneet suosiotaan. Muutoksista ja kehityksestä huolimatta on joitakin perusasioita, jotka muodostavat toimivan verkkokaupan kulmakivet. Kotipizzan tietohallintojohtaja Janne Reimari puhui näistä asioista Maksuturvan Kysy Maksamisesta –videosarjan toisessa osassa.

Lue lisää

Verkkokaupan perustaminen – osta-painikkeen suunnittelu

 
Verkkokaupan "osta"- tai "lisää ostoskoriin" -painike on yksi asioista, joka ratkaisee nettikaupan menestyksen. Aivan liian usein painikkeen tärkeys kuitenkin unohdetaan. Usein käy niin, ettei sivuille laitettavien nappuloiden ulkonäköä ja tekstejä mietitä kovin tarkasti, mikä voi johtaa menetettyihin myyntimahdollisuuksiin. Aloittelevalla verkkokauppiaalla on mahdollisuus kiinnittää huomiota painikkeen ulkonäköön ja tekstiin alusta asti, ja siten maksimoida nettikaupan konversiot ja varmistaa menestys. Tässä 5 vinkkiä osta-painikkeen sunnitteluun, jotka kannattaa ottaa huomioon jo verkkokaupan sunnitteluvaiheesssa.

Lue lisää

Uusinta Twitterissä