Maksa turvallisesti verkossa

Välitämme maksusi aina luotettavasti ja ilmaiseksi.

Mikä Maksuturva on?

Maksuturva Group Oy on Finanssivalvonnan alaisuudessa toimiva kotimainen maksulaitos ja maksupalveluntarjoaja. Tämä tarkoittaa sitä, että verkkokauppojen tai –palveluiden maksut menevät meidän kauttamme kauppiaalle.

  • Kaikki tiedonsiirto on salattua, joten Maksuturvaa käyttäessäsi voit olla varma palvelun turvallisuudesta.
  • Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin.
  • Palvelun käyttö on kuluttajalle maksutonta..

Ostajan apulainen

Maksuturvan tarjoama Ostajan apulainen tekee verkko-ostamisesta sujuvaa ja voit ilmoittaa palautuksista sähköisesti mihin kellonaikaan hyvänsä. Palautuksista voit ilmoittaa helposti Ostajan apulaisen kautta, johon saat linkin tilauksen yhteydessä sähköpostilla. Verkkokaupan sivuilla kerrotaan, onko Ostajan apulainen käytettävissä kyseisen verkkokaupan tilauksissa.

 

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

 

 

Miten käytän Maksuturvaa?

Verkkokaupasta riippuen Maksuturvan kautta voi maksaa seuraavilla maksutavoilla: verkkopankki, debit- ja creditkortit, lasku, yrityslasku, erämaksu, Masterpass, Mobilepay tai PayPal. Maksuturvan verkkomaksupalvelut ja Ostajan apulainen ovat käytössä niissä verkkokaupoissa, jotka ovat halunneet palvelumme käyttöönsä.

Tyytyvaisyystakuu_iPhone_vaaka.png

 

Miksi Maksuturva näkyy tiliotteellani?

Jos tiliotteellasi tai korttilaskullasi näkyy Maksuturva Group Oy (entiseltä nimeltään Suomen Maksuturva Oy) maksunsaajana, koskee tapahtuma todennäköisesti jotain ostoa verkkokaupassa tai maksua verkkopalvelussa, joka käyttää Maksuturvan maksunvälityspalveluja. Tarkempia tietoja maksusta saat asiakaspalvelustamme.

 

Haluan kysyä ostoksestani

Tuotteita koskeviin kyselyihin saat parhaiten vastauksen verkkokaupan omasta asiakaspalvelusta. Jos asiasi koskee maksuliikennettä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lisää vastauksia kysymyksiin löydät täältä.

 

Asiakaspalvelu