Maksa turvallisesti verkossa

Välitämme maksusi aina luotettavasti ja ilmaiseksi.

Mikä Maksuturva on?

Maksuturva Group Oy on Finanssivalvonnan alaisuudessa toimiva kotimainen maksulaitos ja maksupalveluntarjoaja. Tämä tarkoittaa sitä, että verkkokauppojen tai –palveluiden maksut menevät meidän kauttamme kauppiaalle.

  • Kaikki tiedonsiirto on salattua, joten Maksuturvaa käyttäessäsi voit olla varma palvelun turvallisuudesta.
  • Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin.
  • Palvelun käyttö on kuluttajalle maksutonta..

Tyytyväisyystakuu ja Verkko-ostajan palvelut

Maksuturvan Tyytyväisyystakuu tekee verkko-ostamisesta sujuvaa ja voit ilmoittaa palautuksista sähköisesti mihin kellonaikaan hyvänsä. Palautuksista voit ilmoittaa helposti Verkko-ostajan palveluissa, johon saat linkin tilauksen yhteydessä sähköpostilla. Tyytyväisyystakuusta ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla.

 

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

 

 

Miten käytän Maksuturvaa?

Maksuturvan kautta voit maksaa verkkokaupasta riippuen verkkopankilla, kortilla, MobilePaylla, laskulla, yrityslaskulla, erä– tai osamaksulla tai PayPalilla. Maksuturvan verkkomaksupalvelut ja Tyytyväisyystakuu ovat käytössä niissä verkkokaupoissa, jotka ovat valinneet palvelumme käyttöönsä. Tyytyväistakuun tunnistat tästä merkistä: 

Tyytyvaisyystakuu_iPhone_vaaka.png

 

Miksi Maksuturva näkyy tiliotteellani?

Jos tiliotteellasi tai korttilaskullasi näkyy Maksuturva Group Oy (entiseltä nimeltään Suomen Maksuturva Oy) maksunsaajana, koskee tapahtuma todennäköisesti jotain ostoa verkkokaupassa tai maksua verkkopalvelussa, joka käyttää Maksuturvan maksunvälityspalveluja. Tarkempia tietoja maksusta saat asiakaspalvelustamme.

 

Haluan kysyä ostoksestani

Tuotteita koskeviin kyselyihin saat parhaiten vastauksen verkkokaupan omasta asiakaspalvelusta. Jos asiasi koskee maksuliikennettä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lisää vastauksia kysymyksiin löydät täältä.

 

Asiakaspalvelu