Masterpass är nu aktiverat för alla kortkunder!

Posted by Maksuturva on 13.6.2017 16:13

Maksuturvas kortkunder får Masterpass i bruk i sin nätbutik utan extra kostnad, det vill säga att inga ytterligare kostnader kommer läggas på den befintliga kortavgiften och inga fasta månadsavgifter. 


FÖRÄNDRINGAR I NÄTBUTIKEN

Ifall nätbutiken använder Maksuturvas betalsida eller om betalsättet är valt på nätbutikens kassa och betalsätten är hämtat genom Maksuturvas gränssnitt för tillgängliga betalsätt, behöver ni inte göra några förändringar i nätbutiken. Masterpass syns automatiskt som ett betalsätt.

Om betalsättet är valt på nätbutikens kassa och ni inte använder gränssnittet för tillgängliga betalsätt, så måste ni lägga till Masterpass som betalsätt. Betalsättkoden för Masterpass (pmt_paymentmethod) är FI55.

Kom ihåg också att lägga till beskrivningen om Masterpass som betalsätt i nätbutiken. Den kan du hämta här: https://www.maksuturva.fi/materiaalipankki. Du hittar beskrivningen under "Masterpass" och filen heter "Maksutapakuvaus". Beskrivningen finns på finska, svenska och engelska. Du kan också ladda ner logon och olika reklambanner för Masterpass. 

Ibruktagning av Masterpass orsakar inga förändringar i avtalet. Om du trots allt inte vill ha Masterpass till din nätbutik, meddela då detta till vår kundtjänst. 

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   

rgb_Maksuturva_wire_white.png

Lataa Mikaelin tai Konstan kuva

  
maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä