Masterpass on nyt aktivoitu kaikille korttimaksuasiakkaille!

Posted by Maksuturva on 13.6.2017 16:14

Maksuturvan korttimaksuasiakkaat saavat Masterpassin käyttöön verkkokauppaansa ilman lisähintaa, eli ei lisämaksuja korttimaksupalkkion päälle eikä kiinteitä kuukausimaksuja. 

 

MUUTOKSET VERKKOKAUPASSA

Muistathan myös lisätä Masterpassin maksutapakuvauksen verkkokauppaasi! Maksuturvan Materiaalipankista löydät Masterpassin logon ja erilaisia mainosbannereita. 

Mikäli verkkokauppa käyttää Maksuturvan maksusivua tai maksusivun ohitusta hakemalla maksutavat kuvineen käyttämällä maksutapojen hakurajapintaa, niin muutos ei aiheuta teille toimenpiteitä. Uusi maksutapa näkyy verkkomaksupainikkeiden joukossa automaattisesti.

Mikäli maksutavat on sisällytetty verkkokaupan kassalle eikä käytössä ole valittavien maksutapojen hakurajapintaa, tulee teidän lisätä Masterpass valittaviin maksutapoihin. Masterpassin maksutapakoodi (pmt_paymentmethod) on FI55.

Masterpassin lisääminen maksutapoihin ei aiheuta sopimusmuutoksia. Mikäli kaikesta huolimatta et halua Masterpassia verkkokauppaasi, ilmoitathan siitä asiakaspalveluumme.

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   

rgb_Maksuturva_wire_white.png

Lataa Mikaelin tai Konstan kuva

  
maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä