D-Congress 2018

D-Congress - mässan, nordens största mötesplats för digital handel, var åter en succée. År 2018 lockade mässan ett nytt rekord på 2000 deltagare, 105 utställare och 40 talare.  Årets D-Congress var en givande dag fullspäckad med aktuell branschinformation, intressanta diskussioner och inspiration.

Läs mera

Förbättra kundupplevelsen- enklare checkout med Masterpass

Att betala med kort på nätet är en väldigt vanlig metod, men det kan ibland upplevas krångligt och tidskrävande att knappa in alla kort- och leveransuppgifter. Med den digitala betalningslösningen Masterpass vill Mastercard förbättra kundupplevelsen online. 

Läs mera

100 anledningar till att välja Maksuturva

I morgon fyller Finland 100 år. Självständigheten firas stort med en massa evenemang och diverse jubileumsprodukter. Vi här på Maksuturva vill också hylla det 100 -åriga Finland- därför har vi listat 100 anledningar till att ta välja Maksuturva som betaltjänstleverantör. Här på Maksuturva har vi ett super team av specialister och bra team spirit – dessutom gillar vi vårt arbete och vi vill alltid göra vårt bästa, utan att glömma bort att ha det skoj! Vi hoppas detta syns utåt som bra service.


Läs mera

Senaste nytt i Twitter