Maksuturva eCommerce Karting- racet kördes redan för femte gången och vi kan glatt säga att evenemanget åter var en succé: dagen var fylld av intressanta diskussioner, ett fartfyllt race och mycket spänning. Enligt tradition var det också dags att dela ut Maksuturva Partner Awards i samband med evenemanget. I år belönades två partners: Finlands Olympiska Kommitté fick priset "Key Account 2017" och Vincit Oy "Best Partner 2017". Dessa två har tillsammans med Maksuturva arbetat med ett anmärkningsvärt projekt.

Suomen_Olympiakomitea_partner_awardsPekka Lehdes (till vänster) och Juha Saapunki (till höger) från Finlands Olympiska Kommitté, tog emot priset av Jari Mäntylä och Tomas Lundqvist från Maksuturva. 

Olympiska Kommitténs huvuduppgift är att fungera som ett nationellt stödorgan för organisationer och föreningar i idrottsvärlden- dessutom ansvarar kommittén för att utveckla elitidrotten i Finland och för att främja vardagsmotion och fysisk aktivitet bland befolkningen. Kommitténs verksamhet omfattar allt från småbarnspedagogik till arbetsvälmående och idrottspolitik. 

Suomisport- webbtjänsten lanserades i slutet av 2016, som resultat av gynnsamt samarbete mellan Olympiska Kommittén, Vincit och Maksuturva. Målet var att utveckla ett modernt och användarvänligt system som underlättar både idrottsföreningarnas och föreningsmedlemmarnas vardag. Via systemet kan föreningar sälja licenser och försäkringar och i framtiden kommer det också att vara möjligt för användarna att köpa medlemskap och göra evenemangsanmälningar. De mångsidiga betallösningarna och den utmärkta designen tillfredsställer alla parter. Samarbetet mellan dessa tre parter fungerade utmärkt- det gemensamma projektet genomfördes med hög kvalité och en snabb tidtabell

"Det har varit både trevligt och givande att få jobba med Finlands Olympiska Kommitté och Vincit- allt gick smidigt och vi hittade en gemensam ton genast från början. Det har varit en stor ära att få vara med i ett hälsofrämjande projekt som gynnar samhället på nationell nivå. Det har varit kul att se hur mängden föreningar och förbund i tjänsten ständigt ökar samt trevligt att höra att kunderna uppskattar användarvänligheten. Vi också fått massor positiv feedback från både föreningar och förbund" berättar Tomas Lundqvist, Account Manager, från Maksuturva.

Ett fungerande samarbetsförhållande gynnar alla parter. Då vi arbetar med stora projekt är det viktigt att alla är engagerade och att samarbetet mellan alla fungerar smidigt. Ett fungerande samarbetsförhållande stöds av en öppen kommunikation, strategisk planering och målmedvetenhet. 

Vi vill tacka alla våra partners för gott samarbete år 2017!

Läs mera om samarbetet: Case Olympiska Kommittén

 

 

Konsta_karvinen

Konsta Karvinen

Skribenten är Maksuturvas Director, Devops och en av grundarna.

 

Topics: partner awards, Maksuturva, samarbete

Senaste nytt i Twitter