Betala tryggt på webben

Vi förmedlar alltid din betalning pålitligt och gratis

Vad är Maksuturva?

Maksuturva Group Ab är ett inhemskt betalningsinstitut och en tjänsteleverantör underställd Finansinspektionens tillsyn. Det här betyder att betalningarna till nätbutikerna eller för tjänster på webben går via oss till handlaren.

  • All dataöverföring är krypterad, så du kan vara förvissad om att tjänsten är säker när du använder Maksuturva.
  • Vi lämnar inte ut dina uppgifter till några tredje parter i marknadsföringssyfte.
  • Konsumenten får använda tjänsten gratis.

Köparens hjälpreda

Med Maksuturvas Köparens hjälpreda shoppar du på webben utan svårigheter. Du kan därtill anmäla returer online när som helst på dygnet och det här går enklast genom att du lämnar meddelande om returerna via Köparens hjälpreda. Du får i e-posten en länk till den här tjänsten i samband med beställningen. Nätbutiken informerar om Köparens hjälpreda på sin webbplats.

Svar på vanliga frågor

 

 

Hur använder jag Maksuturva?

Via Maksuturva kan du beroende på nätbutiken betala i nätbanken, med kort, mot faktura , B2B-faktura, på avbetalning eller delbetalning, Masterpass, Mobilepay eller med PayPal. Maksuturvas nätbetalningstjänster och Köparens hjälpreda är i användning i sådana nätbutiker som har valt att anlita våra tjänster.

 

Njdhetsgaranti_iPhone_horizontal.png

 

Varför står det Maksuturva i mitt kontoutdrag?

Om Maksuturva Group Ab (tidigare namn Suomen Maksuturva Oy) står som betalningsmottagare i ditt kontoudrag eller på din kortfaktura gäller transaktionen sannolikt något inköp i en nätbutik eller en betalning i en webbtjänst som anlitar Maksuturva som betalningsförmedlare. Närmare information om betalningen får du från vår kundtjänst.

 

Jag vill fråga om mitt inköp

När du har frågor som gäller varor får du bäst svar från nätbutikens egen kundtjänst. Om ditt ärende gäller betalningsrörelsen kan du kontakta vår kundtjänst.

 

Vanliga frågor

Flera svar på frågorna hittar du här.

 

Konsumentsupport