Siirto

Betala dina inköp enkelt och säkert med en app som stöder Siirto-betalningar.

 

Siirto – betala dina inköp med mobilenSiirto_Logo_pienempi

Betala dina inköp på nätet enkelt och säkert med en app som stöder Siirto-betalningar. Du kan betala med Siirto i fyra olika appar.

Siirto är en mobilbetalning i realtid. Med en app som stöder Siirto-betalningar betalar du enkelt och säkert dina inköp i nätbutiken och butikens app. Siirto-betalningarna fungerar med Nordeas Siirto-app, OP:s Pivo, OP-mobil och S-mobil.


Vill du ta i bruk Siirto som betalsätt i din nätbutik? Kontakta oss för mer information!

Jag är intresserad av Siirto


Betala med Siirto

  • Lätt att använda – Efter att du har valt Siirto-betalningen ger du butiken ditt telefonnummer dit butiken sänder en betalningsbegäran. Du betalar dina inköp genom att godkänna betalningsbegäran i din Siirto-app.
  • Snabb – Då du betalar dina inköp med Siirto får mottagaren pengarna omedelbart. Du kan betala med Siirto dygnet runt, varje dag.
  • Säker – Alla kunder som använder Siirto, såväl konsumenter som butiker är starkt autentiserade. Därför kan du vara säker på att rätt aktör får pengarna.

Ladda ned Siirto i appbutiken

Ladda ned i App Store               

Ladda ned i Google Play Store

Så här betalar du inköp med Siirto

  • Välj Siirto som betalningssätt.
  • Ange ditt telefonnummer i det reserverade fältet.
  • Gå till din app som stöder Siirto-betalningar och betala dina inköp genom att godkänna betalningsbegäran från butiken.

 siirto_maksu_stepit

 

Siirto

Med hjälp av Siirto kan du flytta pengar till andra personer och betala dina inköp. När du betalar med appen Siirto får mottagarna pengarna genast, även de mottagare som är kunder i en annan bank. Mobilappen Siirto är gratis och kan laddas ned på Android- och iOS-mobiltelefoner.  Siirto-appen är tillgänglig för alla som är kunder i banker som erbjuder Siirto. Du registrerar ditt mobiltelefonnummer och bankkonto i tjänsten. Tjänsten grundar sig på Automatias öppna system för mobila betalningar. Automatia upprätthåller även Otto-bankautomater. Systemet är öppet för alla finländska banker och andra betaltjänstleverantörer.

Maksuturvas nya Siirto-betalsätt

Maksuturva börjar under sommaren 2018 distribuera Siirto-betalsättet till över 1400 näthandlare. Efterfrågan för Siirto hos Maksuturvas kunder har nått en sådan moghetsgrad att stödet för Siirto-betalsättet är ett natrurligt val. Maksuturva har valt att göra strategiskt samarbete med Nordea beträffande utvecklingen av Siirto-betalsättet. Under 2018 kommer Siirto att få nya egenskaper som stöder försäljningen i både näthandeln som i den fysiska butiken.