Siirto

Betala dina inköp enkelt och säkert med en app som stöder Siirto-betalningar.

 Siirto_Logo_pienempi

Siirto – betala dina inköp smidigt med mobilen

Betala dina inköp på nätet enkelt och säkert med en app som stöder Siirto-betalningar. Du kan betala med Siirto i flera olika appar.

Siirto är en mobilbetalning i realtid. Med en app som stöder Siirto-betalningar betalar du enkelt och säkert dina inköp i nätbutiken och butikens app. Siirto-betalningarna fungerar med Nordeas Siirto-app, Pivo och OP-mobil.

Jag är intresserad av Siirto


Varför lönar det sig att erbjuda Siirto som betalsätt i nätbutiken?

  • Lätt att använda – Efter att kudnen valt Siirto som betalstätt, matar hon in sitt telefonnummer i butiken som sänder en betalningsbegäran. Betalningen görs genom att kunden godkänner betalningsbegäran i sin Siirto-app.
  • Snabb – Siirto kräver ingen inloggning med nätbankskoder och kunden behöver inte mata in några kortuppgifter. Siirtobetalningar kan göras dygnet runt, varje dag.
  • Säker – Alla kunder som använder Siirto, såväl konsumenter som butiker är starkt autentiserade. Därför kan du vara säker på att rätt aktör får pengarna.

Hur fungerar Siirto?

 siirto_maksu_stepit

 

Siirto

Med hjälp av Siirto kan du flytta pengar till andra personer och betala dina inköp. När du betalar med Siirto får mottagarna pengarna genast, även de mottagare som är kunder i en annan bank. Mobilappen Siirto är gratis och kan laddas ned på Android- och iOS-mobiltelefoner.  Siirto-appen är tillgänglig för alla som är kunder i banker som erbjuder Siirto. Du registrerar ditt mobiltelefonnummer och bankkonto i tjänsten. Tjänsten grundar sig på Automatias öppna system för mobila betalningar. Automatia upprätthåller även Otto-bankautomater. Systemet är öppet för alla finländska banker och andra betaltjänstleverantörer.