Vi har flyttat!

Vi flyttade på fredagen till Gräsviken i Helsingfors. I fortsättningen hittar du oss i samma utrymmen med Svea Ekonomi! 

Läs mera

Pressmeddelande: Mobilbetalningarnas popularitet fortsätter att öka – Maksuturva Group Ab och Pivo har inlett samarbete

PRESSMEDDELANDE 17.7.2018      

Antalet mobilbetalningar ökar på näthandelsbranschen i Finland med en markant takt: redan närmare en tredjedel av uppköpen online görs via mobilen. I övriga Norden har antalet mobilbetalningar ökat kraftigt redan under en längre tid - nu har utvecklingen också nått Finland, då allt fler aktörer märkt det växande intresset för mobilbetalningar. Pionjären för betalningslösningar, Maksuturva Group Ab, har nu gjort ett samarbets- och distributionskontrakt med OP-gruppens Pivo Wallet Ab.

Läs mera

Pressmeddelande: Svea Ekonomi stärker sin kompetens på e-handelsbranschen genom att förvärva det finländska betalningsinstitutet Maksuturva

PRESSMEDDELANDE 14.5.2018

Svea Ekonomi AB (Svea), med huvudkontor i Solna, Sverige, har ingått avtal om att förvärva 90 % av aktierna i Maksuturva Group Ab och Maksuturva ICT Services Ab (tillsammans Maksuturva), av investerare och företagsledningen. De resterande 10 % av aktierna i Maksuturva, med huvudkontor i Esbo, Finland, kommer fortsättningsvis att ägas av ledningen. Förvärvet bör godkännas av Finansinspektionen i Finland.

Läs mera

Glad påsk!

Maksuturva vill önska alla kunder en riktigt trevlig påsk!

Läs mera

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Ladda Maksuturvas logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Senaste nytt i Twitter