Kaupan Maailma –tidningen och easyFairs Myymälä –evenemanget delade ut detaljhandelns Retail Awards –priser onsdagen den 27.2.2013 i Helsingfors Mässcentrum.

Tyytyvaisyystakuu_awardwinner

Mottagarna av utmärkelserna valdes av en jury bestående av företrädare för handeln och dess intressegrupper. Kriterierna för priserna var bl.a. innovativitet, unikhet, ekonomisk stabilitet och nyhetsvärde. Retail Awards – konceptet är också välkänt i Sverige där bl.a. Ikea och Brandos var med bland förra årets vinnare.

Årets säkerhetslösning| Retail Awards 2013 -priset vanns av Maksuturvas Nöjdhetsgaranti. Webbutiker som erbjuder Nöjdhetsgarantin garanterar sina kunder förutom ett brett utbud av betalningssätt, även att produkterna når köparen i tid och i avtalat skick. Samtidigt erbjuder webbutiken sina kunder smidiga onlineredskap för hantering av produktreturer och reklamation dygnet runt 24/7, vilket medför att köparen får tillgång till en modern och högklassig servicenivå även efter köpet.

Då volymerna inom e-handeln ökar, innebär det allt fler produktreturer vars hantering ofta är en stor utmaning utöver kärnverksamheten. Nöjdhetsgarantin ger kraftfulla verktyg även för betjäning av en stor mängd kunder: den automatiserar funktioner som manuellt gjorda kräver mycket tid och medför risker för att fel uppstår.

På detta sätt uppfylls de lagstadgade kraven för retur och ångerrätt på ett kostnadseffektivt och felfritt sätt. Denna tjänst ökar konsumenternas förtroende för e-handlande, vilket i det långa loppet påverkar hela den finska e-handelbranschens utveckling.

“Online-betaltjänsten som år 2009 lanserades av Suomen Maksuturva Oy är i Finland fortfarande den enda i sitt slag. Nu när e-handelns volymer äntligen har fått ett starkt uppsving, kan vi erbjuda lösningar till precis de behov som marknaden behöver. Det är fint att efter fem års hårt arbete få erkännandet i form av Retail Awards -priset,“ tackar Maksuturvas VD Mikael Smeds.

Läs Retail Awards pressmeddelandet här »

Blev du intresserad?

Flera företag (bl.a. www.nansoshop.com, www.aukia.fi och www.duosport.fi) har tagit i bruk Maksuturvas tjänster med Nöjdhetsgaranti i sin affärsverksamhet.

”Genom att ta med Maksuturvas Nöjdhetsgaranti har vårt arbete gällande returer minskar avsevärt. Speciellt stort tack till Maksuturvas snabba och kunniga kundservice. ” Liisa Vilén, Nanso Group

Fråga mer!
(09) 4241 7055
sales@maksuturva.fi

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Senaste nytt i Twitter