Carlson wagonlit Travel - Kaleva Travel logoCWT Kaleva är Finlands största resebyrå, vars utbud omfattar alla slag av affärsresor, skräddarsydda tjänster för grupper, möten och evenemang samt fritidsresor. CWT Kaleva utgör en del av koncernen Carlson Wagonlit Travel (CWT) med verksamhet i 157 länder. Bolaget valde Maksuturvas skräddarsydda betallösning, som integrerades direkt med CWT Kalevas existerande bokningssystem Amadeus.

Skräddarsydda betallösningar levereras till e-butiken i form av ett projekt, där e-butikens specifika behov beaktas och lösningen omarbetas att bli kompatibel med kundens system. Maksuturva-tjänsten bygger på en intelligent plattform, som kan anpassas så att den tillgodoser också e-butiker med krävande behov och speciellt stora försäljningsvolymer.

Samarbetet med Maksuturva löpte smidigt, vi fick alltid sakkunniga och snabba svar på eventuella frågor. Projektet avancerade planenligt och ibruktagandet gick bra”, konstaterar CWT Kalevas produktchef Päivi Harajärvi..

Efter att tjänsten infördes kan CWT Kalevas kunder lätt och pålitligt betala sina bokade hotell- och flygpaket med det betalsätt som de önskar.

Vi hade som mål att en ändring av betallösningen kunde genomföras på så sätt att bokningssystemet fortsättningsvis gick att använda utan störningar såväl i kundgränsnittet som i våra egna bakgrundsfunktioner och det lyckades utomordentligt väl”, tillägger Harajärvi.

Maksuturvas service har fungerat alldeles förträffligt, vi har varit nöjda med den”, berömmer Harajärvi.

http://www.carlsonwagonlit.fi

Lösningar för storföretag »

Beach

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Senaste nytt i Twitter