PihakauppaPihakauppa.fi är en e-butik för trädgårdsförnödenheter som öppnades 2009. Butiken har ett brett sortiment av högklassiga produkter med allt från bevattningsutrustning och småmaskiner till vattenbyggande. Målsättningen är att produkterna ska vara förenliga med principen för hållbar utveckling och ekologisk hantering. Pihakauppa fungerar också som auktoriserad Biolan Ekomästare och erbjuder kunderna reningsverk, gråvattenfilter och kompostorer. Pihakauppa har tillämpat Maksuturvas tjänster ända från början.

Verkställande direktör Simo Kauppila berättar här om hur butiken har tillämpat Maksuturva:

LainausmerkitNär vi startade Pihakauppa.fi och letade efter olika betalalternativ stötte vi på Maksuturva. Det som avgjorde saken var att man via en och samma kanal kunde sköta betalningar till alla banker: man sparar tid och det blir lättare att följa penningrörelsen. Vi har använt oss av Maksuturvas tjänster och varit nöjda allt sedan vi satte upp e-butiken.

PihakauppaDet var sedan en enkel match att införa Posten Maksuturva* för tjänstens kundsupport i samband med returer var synnerligen viktig. Den lotsar kunden att så enkelt och bekvämt som möjligt sköta även returerna. För handlaren betyder det här att returhanteringen blir både snabb och lättskött.

Den redovisningsmodell som vi tillämpar med betalningsöverföringar transaktionsvis (varje betalt köp i e-butiken överförs till butiken som en separat betalning) underlättar uppföljningen av betalningarna. Beställningarna blir inte heller ouppmärksammade, trots att de inte skulle framgå av beställningsuppgifterna i butikens eget handelsprogram. Det är också enkelt att göra t.ex. en ändring av leveranssättet. Alla beställningar/betalningstransaktioner som har gått igenom visas i handlarens egen Extranet-tjänst.

Nu senast rekvirerade vi Maksuturvas Faktura och delbetalningstjänst. Beslutet att införa den var egentligen mycket logiskt, eftersom också de här betalsättena kan hanteras via samma tjänst. Behändigt på alla vis.

Vi har varit nöjda med tjänsten. Det här framgår för övrigt av att vi i fortsättningen kommer att beakta om det är möjligt att integrera också Maksuturva-tjänsten i standardlösningen för vårt nästa handelsprogram. Och oberoende av ärendets art så har vi alltid fått vänlig och snabb betjäning.

På basis av fem års erfarenhet kan vi varmt rekommendera Maksuturvas tjänster. Vi har ännu inte stött på någon betaltjänst som skulle ha varit enklare och redigare.

Bekanta dig med www.pihakauppa.fi »


PostiMaksuturva*Posten Maksuturva är den nya tjänst som Maksuturva och Itella Posten Ab lanserade 2013. Tjänsten automatiserar hanteringen av e-butikernas betalningar, logistik och produkter i retur. Lösningen bygger på Suomen Maksuturva Oy:s serviceplattform för intelligent betalningsförmedling som redan hundratals e-butiker tillämpar. Kontakta oss och fråga mera »

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Senaste nytt i Twitter