Vi på Maksuturva vill tacka alla kunder och partners för det gångna året samt önska er alla en riktigt fridfull jul och ett lyckosamt nytt år 2018! 

Istället för julgåvor understöder vi åter Mannerheims barnskyddsförbund och bl.a. hjälptelefonen och -nätet för barn och unga genom att fungera som månatlig donator. 

Vi har ett superteam här på Maksuturva. I vårt team framhävs medlemmarnas kunskap, iver och engagemang. Tillsammans har vi kul och tillsammans når vi resultat. Utom detta har vi dom bästa kunderna och fantastiska partners- det är alltid ett nöje att få arbeta med er- låt oss göra det kommande året ännu bättre!

Vi vill önska er alla en riktigt glad jul och lycka till det nya året- här kommer en liten video-hälsning från team Maksuturva, hoppas den gör dig glad!

 

 

 

Telefonen för barn och unga samt nättjänsten finns för att barn och ungdomar skall kunna få kontakt med en vuxen. Det finns saker som man inte vill eller känner att det inte är lätt tala om. Ibland behövs någon som bara lyssnar, eller någon som kan svara på frågor. Någon som man kan prata med eller skriva till anonymt och som har tystnadsplikt. Telefonen för barn och unga är öppen varje dag, året runt.

Logo Mannerheimin lastensuojeluliitto 

Kundservicens avvikande öppethållandetider :

22.12. öppet från 9.00 till 15.00

25-26.12 & 1.1 stängt

 

Alla betaltjänster fungerar normalt under helgdagarna.

 

Tack för året 2017 och mycket lycka till det kommande året!


Team Maksuturva

 

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Senaste nytt i Twitter