Tidningen Markkinointi&Mainonta och marknads- och opinionsundersökningsbolaget Taloustutkimus Oy har sammanställt en förteckning (Brändien arvostus 2014) över de högst värderade varumärkena i Finland detta år. Av rankingen framgår att bland vinnarna finns nu också företag som bedriver e-handel: Partioaitta som säljer utrustning för friluftsliv och vandring tog hem segern som Finlands starkaste varumärke inom sportaffärskategorin. Inom kategorin för klädbutiker tog Nanso första platsen och som god tvåa kom butikskedjan Reima med barnkläder. Maksuturva gratulerar sina kunder för deras placering som vinnare bland över 1000 granskade varumärken!

eee

Att bygga upp varumärken kräver långsiktigt arbete från företagens sida, där e-handeln och kundernas associationer till märkena sätter sin särskilda krydda på verksamheten. Förutom kundernas uppfattning om företaget inverkar också produkternas samt servicens kvalitet kraftigt på varumärkenas anseende. I distanshandeln poängteras helhetsintrycket av den service som företaget tillhandahåller ännu mer än tidigare, eftersom kunderna inte har tillfälle att på förhand fysiskt testa produkterna innan de har lämnat beställningen. Företaget måste således kunna erbjuda en smidig köpupplevelse såväl i samband med att kunden lägger beställning på en vara som för det fall att det uppstår problem med beställningen eller när t.ex. ett plagg visat sig vara av fel storlek och behöver skickas i retur.

Maksuturva har för egen som mål att hjälpa e-butikerna så att de kan erbjuda kunderna en smidig köpupplevelse och hantera kundservicen i olika situationer efter köpet. När butiken tillämpar intelligenta tjänster blir det möjligt att hantera e-handeln effektivare och få tid över som kan satsas på försäljningen och kundtjänstarbetet.

I och med att vi införde Maksuturva har i synnerhet vårt arbete med returerna minskat avsevärt” konstaterar exempelvis Liisa Vilén vid Nanso Group.

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Senaste nytt i Twitter