kaupanliittoFörbundet Finsk Handel arrangerade 26.9.2013 evenemanget Handel 2014, som samlade närmare 450 sakkunniga och beslutsfattare inom handeln till Helsingfors Mässcentrum. Maksuturva och Itella Posten Ab medverkade i den nya Posten Maksuturva -tjänstens tecken genom att förhandslansera tjänsten i ett gemensamt inlägg och mässtånd.

Evenemanget bjöd på analyser av trenderna inom handeln under de kommande åren, dagens tema var också helt träffande den internationella handeln. Handeln över gränserna och med den en hårdnande konkurrens expanderar alltjämt – och här innehar i synnerhet handeln över webben en avgörande roll. Den elektroniska handeln påverkar även kanalerna för den traditionella handeln. Det är dock obestridligt att förutom utmaningar för internationaliseringen också med sig nya möjligheter.

I dagens program ingick intressanta inlägg där aktörer på såväl det nationella som globala planet, bl.a. från Ryssland, redogjorde för sina case-projekt. Under pauserna mellan seminariets inlägg kunde gästerna bekanta sig med mässtånden, där partnerföretagen presenterade innovationer som svarar mot utmaningarna i handeln. Maksuturva och Itella Posten Ab demonstrerade i sitt gemensamma mässtånd Itella Posten Ab:s nya Maksuturva-tjänst, som är en lösning baserad på den serviceplattform som Maksuturva lanserade 2008. Via plattformen får e-handeln tillgång till en fullständig uppsättning betalsätt och kostnadseffektiva, användarvänliga verktyg för returfunktionerna.

När konsumenternas bristande förtroende har blivit en allt större utmaning för e-butikerna i exempelvis Ryssland har vi i Finland redan en lösning på det här problemet. Med hjälp av redskap i likhet med Posten Maksuturva har de finländska e-butikerna också lättare att höja sin konkurrenskraft: När e-butikens funktioner bakom den snygga fasaden är finslipade och effektiva in i minsta detalj är det också sannolikt att konsumenten efter en positiv användarupplevelse återkommer för nya uppköp.

Du hittar en översikt från evenemanget i en video hos Förbundet Finsk Handel (på finska):

Maksuturvas och Itellas personal i mäsståndet:
Konsta Karvinen (vas), Tommi Sunikka, Henrik Wennerstrand och Jacob Segercrantz
Kauppa2014_Itella_Maksuturva

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Senaste nytt i Twitter