tyytyvainenVi har under hösten utfört en konsumentenkät bland de e-köpare som har använt Maksuturva. Hittills har gott och väl 700 personer besvarat enkäten och antalet växer dagligen. I mellanrapporten fick vår tjänst strålande respons samt några utmärkta förslag om hur vi kunde utveckla tjänsten. Vår avsikt är att realisera dessa förslag redan under de närmaste månaderna. Här redogör vi för några resultat från vår enkät:

90_prosenttiaSpeciellt e-butikens certifikatsida, dit köparna kommer genom att klicka på betalbannern, fick beröm: upp till 90 % av konsumenterna tyckte att den bidrog till en ökande känsla av trygg ärendehantering på nätet. Därtill upplevde 80 % att den ger en klarare uppfattning om e-butikens betalsätt och returpraxis.

90_prosenttia Konsumenterna som hade besvarat enkäten tyckte att E-köparens tjänster är en redig betjäningskanal: 90 % ansåg att de där hittade all behövlig information i fråga om e-butiken och beställningen. E-köparens tjänster är en självbetjäningskanal som ingår i Maksuturvas returverktyg, via kanalen är det möjligt att följa leveransen och exempelvis lämna meddelande om en retur.

94_prosenttiaAv alla uppgiftslämnare var nöjda med Maksuturva-tjänsten och kunde tänka sig att rekommendera den för sina bekanta.

 

 

Här är några plock bland kommentarerna från våra konsumenter-kunder:

Det här var första gången som jag använde mig av Maksuturva. Det kändes verkligen tryggt att betala det man köpt på det här viset. En övertygande service.

Jag önskar att den här skulle finnas i alla butiker på nätet. Jättebra!

Klara anvisningar och enkla funktioner för att hantera en retur. Jag är mycket nöjd.

Kan inte komma på något negativt, tack.

Jag tyckte den var lätt och säker att använda.

94_prosenttiaDet är också värt att notera att 94 % av konsumenterna uppger att de åtminstone i någon mån tittar närmare på leveransvillkoren innan de gör sina inköp. Det lönar sig alltså att hålla efter att e-butikens leveransvillkor är uppdaterade!

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Senaste nytt i Twitter