Tulostintavaratalo

City Plus Oy grundades år 1992 och är ett företag verksamt inom export, partihandel och detaljhandel, och vars produktportfölj omfattar bland annat, skrivare, skannrar och audiovisuella apparater (projektorer, skärmar och dukar) samt tillbehör till dessa. Företaget verkar huvudsakligen via tre e-butiker och har dessutom butiker i Tavastehus och Helsingfors.

City Plus Oy använder sig av Maksuturvas tjänst eMaksut Laaja i alla sina e-butiker. Tjänsten togs i bruk för knappt ett år sedan och enligt Tomas Turunen från City Plus Oy var det enkelt att ta i bruk tjänsten med hjälp av Maksuturvas kundtjänst.

Förutom de heltäckande betalsätten valde City Plus även en transaktionsvis redovisningsmall för sin betaltjänst, där transaktionerna för inköp i e-butiken redovisas transaktionsvis med varje varukorgs ursprungliga referensuppgifter. När redovisningen för kundernas betalningar erhålls med referensnummer är det enkelt att specificera betalningarna i bokföringen och samtidigt spara värdefull tid.

De inkommande referenstransaktionerna har verkligen gjort skötseln av vår reskontrafunktion enklare. Vår förra förmedlare av nätbetalningar kunde inte överföra transaktionerna med referensuppgifter, så i den här frågan har Maksuturvas tjänst varit berömvärd”, konstaterar företagets produktchef Yrjö Reinikainen.

Vi är verkligen nöjda med Maksuturvas service. Vi får även ett snabbt svar av kundtjänsten om vi har några frågor. Maksuturva erbjuder våra kunder ett pålitligt sätt att betala sina inköp med”, tillägger Turunen.

Du kan bekanta dig med City Plus Oy:s e-butiker på:

www.cityplus.fi

www.tulostintavaratalo.fi

www.projektoritavaratalo.fi

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Senaste nytt i Twitter