ref_eurotoysEurotoys är ett danskt företag, vars e-butik är verksam också i Finland. Företaget säljer bl.a. leksaker, maskeradkläder, lekstugor och barncyklar. Alla leksaker och övriga produkter är CE-märkta och godkända i Europa. Eurotoys valde tjänsten Maksuturva Basic med returverktyg för sin e-handel i Finland.

Vi ville ha en enkel tjänst som kompletterar våra tidigare betalalternativ. Vi hade redan fungerande kort- och faktureringstjänster, men vi ville dessutom erbjuda våra kunder möjligheten att betala i nätbanken”, konstaterar Viljo Högström från Eurotoys.

I Finland lönar det sig att tillhandahålla också nätbanksbetalningar, eftersom rentav 65 % av e-köparna gärna skulle betala sina inköp uttryckligen via sin egen nätbank.

Med hjälp av Maksuturvas returverktyg kan Eurotoys smidigt administrera både produktreturer och återbetalningar och därmed ge sina kunder en service som är snabbare än i genomsnitt. Högström är också stolt över att de dagliga rutinerna nu fungerar väl utan problem och att responsen från kunderna är positiv.

Lösningen som vi valde har fungerat bra och vi har varit nöjda med tjänsten. Också ibruktagandet var ett enkelt 'plug&play'-jobb. Vi fick dessutom hjälp när vi behövde och snabbt svar på våra frågor.

Bekanta dig med Eurotoys e-butik »


I samband med att vi gjorde intervjun fick vi från Eurotoys bra idéer med tanke på den framtida utvecklingen av vår tjänst och de har tagits in i vår produktutvecklingsplan. Kom ihåg att också du kan lämna oss respons och utvecklingsönskemål när som helst genom att fylla i blanketten på sidan Kontakta oss »

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Senaste nytt i Twitter