ref_moda_aukiaE-butiken Aukia.fi utgör en del av Aukia-bolagen, som inledde verksamheten redan 1956 och har butiker under namnen Moda Aukia samt Jim&Jill i Seinäjoki, Vasa, Karleby och Tammerfors. Aukia-kedjans sortiment omfattar kläder, skor och accessoarer, som under de senaste åren har kompletterats med avdelningar för kläder inspirerade av de internationella trenderna casual och smart casual från många kända varumärken. E-butiken tillhandahåller ett brett urval av dessa produkter.

Aukia har satsat på att e-butikens leveranser ska vara säkra och pålitliga – varenda produkt som säljs i e-butiken finns redan färdigt i lager i Finland. Därför valde Aukia Maksuturvas Gold-tjänst för att förmedla betalningarna.

Vi valde Maksuturva som betaltjänst för vår e-butik, eftersom vi ville erbjuda kunderna ett pålitligt och tryggt alternativ för att betala via en enda servicekanal”, konstaterar köpman Timo Aukia.

Förutom ett mångsidigt urval av alternativa betalsätt omfattar Gold-tjänsten också Maksuturvas Nöjdhetsgaranti med returverktyg som effektiviserar hanteringen av e-butikens returer och återbetalningar.

Hanteringen av returprocessen är den avgörande faktorn för att en e-butik i modebranschen ska gå bra. Vi är övertygade om att för slutanvändaren, dvs. kunden, är de nya verktygen lätta att hantera och att e-butiken snabbare kan sätta återsända produkter i ny cirkulation när man genom färre manuella arbetsfaser kan reducera kostnaderna i samband med byten och returer. I vår kundkrets finns många som är helt nya köpare i e-butiken och hos dem sänker Nöjdhetsgarantitjänsten betydligt tröskeln för att lägga en beställning”, fortsätter Aukia.

Aukia gör också tydligt att ibruktagandet fungerade perfekt. I projektet förenades ibruktagandet av ett färdigt utarbetat och till sina funktioner testat servicepaket med skräddarsydda, kundrelaterade funktioner anpassade till Aukias system.

Vi kan varmt rekommendera”, konstaterar Aukia avslutningsvis för alla som överväger att anlita Maksuturvas tjänster.

Bekanta dig med e-butiken Aukia.fi »
Läs mera om returverktygen »

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Senaste nytt i Twitter