15.11. anordnades en av de största begivenheterna inom distanshandeln i Sverige, Distanshandelsdagen 2012. Ett evenemang som arrangerades av Svensk Distanshandel för 34:e året i rad.
För en dag samlades under samma tak i Borås de flesta av Sveriges aktörer inom distans- och e-handel. Rejält över hundra utställare som representerade bl.a. logistik, IT-system, banker och marknadsföring var på plats. Även från Finland kom det gäster, såsom Itella.

Det intressanta evenemanget inleddes med frukost och med att stifta bekantskap med mässtånden. Anföranden och presentationer följde på varandra i två salar hela dagen och under pauserna hade gästerna tillfälle att diskutera och dela åsikter med varandra. Efter den officiella delen fortsatte dagen med middag och avslutades på nattklubben X & Y.

”Dagen var mycket professionellt arrangerad samtidigt som stämningen hela tiden var entusiastisk och evenemanget bjöd på aktiviteter av alla slag. I det avseendet har enligt min uppfattning vi finnar något att lära oss för allvarligt talat behöver ett evenemang inte vara långtråkigt. I Borås spelade bakgrundsmusik hela dagen, trots att vi förde också seriösa diskussioner. Jag hoppas att vi under de närmaste åren ska klara att arrangera fullblodigt nordiska evenemang”, kommenterade en medlem av föreningen Verkkoteollisuus ry, Jacob Segercrantz.

Svensk Distanshandel belönade aktörer i branschen (The Awards) tillsammans med PayPal i följande kategorier:

1) Årets nykomling: Wakakuu.se
2) Årets e-handlare: H&M
3) Årets Business Partner: Arne B Andersson, Posten och Mattias Pihlström, Brightstep
4) Mobilsajt: Stadium.se

Läs mera om evenemanget och dess arrangörer här »

E-barometer Q3 2012 »

jacob-segercrantz
Jacob Segercrantz

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Senaste nytt i Twitter