Kundmeddelande 28.11.2015

Bästa kund!

maksukorttiMaksuturvas kortbetalningsfunktioner ändrar vid årsskiftet 2015/2016. Vi har sett över systemet och kan därefter erbjuda alla våra kunder en allt bättre upplevelse av att betala med kort. För nätbutikens betalande kunder visar sig de uppdaterade funktionerna i form av en mobilsamordnad betalsida, där man kan knappa in kortnumret utan att behöva gå in på någon tredje parts webbtjänster. Som en ny egenskap erbjuder vi möjlighet för bl.a. nätbutikerna att marknadsföra sina tjänster och produkter på basis av ett fortlöpande eller periodiskt återkommande abonnemang.

Kortbetalningsfunktionerna hos Maksuturva uppfyller kortbolagens hårda krav på högsta nivån av datasäkerhet PCI DSS Level 1. Som Maksuturvas partners vid kortbetalningarna fungerar i fortsättningen i samband med betalningsöverföringarna till mottagaren (acquiring-tjänster) Euroline AB samt i hanteringen av kortbetalningar och den certifierade PCI DSS Level 1-miljön Solinor Oy och Poplatek Oy.

De nya kortbetalningstjänsterna införs stegvis mellan 28.12.2015 och 4.1.2016. Reformen kräver inte några åtgärder från handlarnas sida och alla de nuvarande tjänsterna, exempelvis riskhanteringsverktygen, kan alltjämt användas också efter att tjänsterna förnyades.

Vi har i anslutning till översynen uppdaterat och förtydligat våra allmänna avtalsvillkor som träder i kraft 28.12.2015. Avtalsvillkoren har lagts ut på vår webbplats under adressen https://www.maksuturva.fi/sv/allmanna-avtalsvillkor-och-beskrivningar/. Om du godkänner de reviderade avtalsvillkoren behöver du inte göra något alls. I fall att du inte godkänner våra nya avtalsvillkor har du möjlighet att säga upp tjänsten inom ramen för den normala uppsägningstiden 1 månad.

Jag hoppas att de nya kortbetalningsfunktionerna motsvarar era förväntningar. Vi tar gärna emot respons så att vi kan utveckla våra tjänster. Arbetet med att utveckla Maksuturvas korttjänster fortsätter också efter den här reformen, ni kommer att få ytterligare information om kommande reformer i början av året och under vårvintern.

magnus_enckell

 
Magnus Enckell

Direktör, partners och kunder

Maksuturva Group Ab

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Senaste nytt i Twitter