Den årliga e-handelsmässan D-Congress sägs vara ”Nordens mötesplats för digital handel”. På mässan i Göteborg samlas närmare 2000 proffs från den digitala handelsbranschen. Bland deltagarna finns det bl.a. handlare, marknadsförare, försäljningschefer, IT- och webbansvariga. Enligt tradition deltar också Maksuturva i evenemanget.

Under vintern har Maksuturva startat en ny videoserie”#kysymaksamisesta”- fritt översatt till ”fråga oss om betalningar”. I videoserien svarar proffs från den digitala handelsbranschen på olika betalningsrelaterade frågor. Nu åker Tomas Lundqvist, Maksuturvas direktör, försäljning och marknadsföring, och Martina Flygar, Maksuturvas marknadsförings- och kommunikationskoordinator, till andra sidan viken för att kolla vad svenskarna har att säga om betalningar. 

Tomas_Lundqvist_Martina_Flygar.png

Vem vet bäst, proffsen i Finland eller Sverige?

Vi har varit aktivt med på mässan ända sedan 2013, den här gången vill vi pröva på att göra något helt nytt. Det blir väl en liten landskamp om vem som svarar bäst- Finland eller Sverige?", berättar Martina Flygar.

Maksuturva är Finlands ledande expert på betalningslösningar med fokus på den nordiska marknaden. Förutom ett brett urval betalsätt innehåller Maksuturvas intelligenta tjänster även effektiva verktyg för automatisering av penningtrafik och returhantering. Maksuturvas mångsidiga, intelligenta betaltjänster och innovativa tilläggstjänster är intressanta både för svenska och finska nätbutiker som vill expandera sin verksamhet till grannlandet. 

Du hittar Maksuturva på monter G08:19 på D-Congress mässan den 8 mars.

Kolla #kysymaksamisesta- avsnitten och meddela oss om du vill ta del i landskampen: www.kysymaksamisesta.fi

Läs mera om evenemanget https://dcongress.se/om-d-congress/

 

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Senaste nytt i Twitter