I september utökades Maksuturvas personal när Magnus Enckell började som direktör för partners och kunder. Genom denna nya post kan Maksuturva alltmer stärka sina kundrelationer och partnerskap samt utveckla verksamheten enligt marknadens krav. Magnus berättar här om sin syn på Maksuturva och sitt eget arbetsfält:

Magnus Enckell

Vad fick mig att komma till Maksuturva
Maksuturvas verksamhetsområde, framtidsutsikterna och den ledigförklarade nya uppgiften väckte mitt intresse. Jag har i drygt 15 år jobbat med försäljning och säljledning samt med att utveckla försäljningen inom olika branscher och därigenom byggt upp en solid grund för att sköta uppgiften med framgång. På det hela taget genomgår handeln som bransch och i synnerhet e-handeln och förmedlingen av betalningar en fas präglad av kraftig utveckling. Det är mycket sporrande att vara med och bygga upp något nytt som ingen ännu med säkerhet kan säga vilken form den slutligen kommer att ha.

Mina uppgifter hos Maksuturva
Jag ansvarar för relationerna till Maksuturvas nyckelpartner och nyckelkunder. I praktiken betyder det här att vara lyhörd för och analysera partnernas och kundernas behov och önskemål och målmedvetet leda samarbetet framåt. Jag ansvarar också för vår kundtjänst och för att utveckla enhetens verksamhet. Jag är mycket entusiastisk inför den här uppgiften för enligt min uppfattning har Maksuturva en allsidig service utifrån ett enastående koncept som det är ett nöje att leverera och utveckla i samråd med partnerna.

Förväntningar och målsättningar i arbetet hos Maksuturva
Maksuturvas team jobbar i utomordentligt god anda och därför förväntar jag mig naturligtvis att få vara med och bygga teamets arbetsvardag med min egen insats. Jag tror på Maksuturvas förutsättningar att växa snabbare än sin bransch och siktar naturligtvis därför på att utveckla samarbetet utifrån en högt målsatt nivå. En kundtjänst som håller hög kvalitet utgör en mycket viktig del av hela den service som vi tillhandahåller, därför är uppgiften att ansvara också för kundtjänsten och utveckla den som funktion en väsentlig del av mina planer.

 

Magnus Enckell, direktör för partners och kunder

Ålder: 45
Utbildning: Ekonomie doktor
Tidigare arbetslivserfarenhet:: Arbetat över 15 år med att utveckla affärsverksamheten och säljledningen bl.a. som chef för enheten för affärsverksamhet vid Psycon Oy, som Competence Development Manager vid Comptel Oyj samt som Knowledge Manager vid Mercuri International Oy
Familj: Fru och fyra barn
Ytterligare information: http://fi.linkedin.com/in/menckell/ »

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Senaste nytt i Twitter