Förbundet för Finsk Handel anordnade tillika med medlemsförbunden evenemanget Kauppa 2016 i Mässcentrum 6.10.2015. Vid evenemanget dryftades bl.a. digitaliseringen och handeln via omnikanal samt samverkan mellan handeln och medierna.

 

Omnichannel Päivö Eerola från Maksuturva Group Ab och Kristina Metso, Finsk Handel Rf:s kommersiell direktör
Vid evenemanget höll Päivö Eerola, som ansvarar för omnikanalstrategin och internationaliseringen hos Maksuturva, ett anförande om betalningar i ett system för många kanaler.

 
Päivö Eerola har nyligen börjat hos Maksuturva och har tidigare verkat som verkställande direktör för Nets Finland Oy. Han har dessutom arbetat vid Nets affärsområdesenhet Merchant Solutions, där han fungerade som försäljningschef för den nordiska marknaden. Han har över 20 års erfarenhet av betalningslösningar både i Finland och de övriga nordiska länderna.

"Morgondagens betalsystem omfattar många kanaler"

I sitt anförande vid evenemanget Kauppa 2016 redogjorde Päivö för de grundläggande förutsättningarna för att tillämpa betalningar via omnikanal, som är en smidig korsanvändning mellan flera kanaler samt om tokeniseringen, nyckeltekniken för att skydda den enskilda konsumentens uppgifter i samband med att omnikanalsystem införs. De nationella begränsningarna för betalningar kommer att upphöra bit för bit i och med nya europeiska bestämmelser, därtill kommer mobilteknologin att inneha en central roll i hur betalprocessen utvecklas inom den närmaste framtiden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vid evenemanget medverkade Keskisen Kello och Stark Suomi som exempel på kundcase bland Maksuturvas kunder.

 
Keskisen Kello är Finlands största nätbutik inom branschen för klockor och smycken, Stark Suomi har för sin del med stor framgång infört omnikanalförsäljning i form av 35 fysiska butiker jämsides med en nätbutik.
Stark_case

Keskisen Kello redogjorde för sin egen framgångssaga, där satsningarna på kundservicen i avgörande grad har bildat grund för att försäljningen stigit.

Stark Suomi berättade om sina tre mycket tydliga löften till kunderna som garanterar en sömlös och angenäm kundresa oberoende av kanal. I och med omnikanalsystemet har det blivit möjligt att hålla dessa löften.
 
 
 
 

Läs mera om evenemanget Kauppa 2016 (på finska)

 
 
 

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Senaste nytt i Twitter