Matti Heiskanen började arbeta som Account Manager på Maksuturvas nya finansiella produkter-avdelning i början av januari. Vem är då Matti och hur ledde vägen till Maksuturva?

Helsingforsaren Matti har en lång erfarenhet från e-handelsbranschen- han började arbeta på Klarna, dåvarande Kreditor direkt efter att han tagit studenten. Där trivdes han i fyra år, efter det var det dags att studera så Matti sökte in till yrkeshögskolan för att studera business. Efter ett års studier åkte Matti till England, där han började studera International Business Management vid University of Lincolniin, han utexaminerades som kandidat i maj 2017. I sitt slutarbete undersökte han bl.a. hur en webb shops visuella layout och tekniska funktionaliteter påverkar konsumenternas köpbeteende. 

Under tiden på Klarna väcktes Mattis intresse för e-handelsbranschen på riktigt; särskiljt för hur man kunde göra handlandet online ännu enklare.  Maksuturva blev delvis bekant för Matti reda då han arbetade på Klarna och han säger sig vara väldigt ivrig av att han hittat sin väg hit:

Matti_Heiskanen.png
”Maksuturva är en pionjär bl.a. inom mobilbetalningar. Mobilbetalningarnas blir mer och mer pop. Jag ser en väldigt ljus framtid för Maksuturva", berättar Matti.

 

 

 

Matti berättar att han kommit bra in i teamet på Maksuturva. "Jag blev varmt välkomnad, alla har varit väldigt hjälpsamma och vi jobbar hårt" säger Matti. Matti känner sig väldigt ivrig av utvecklingen på branschen, han tycker det är fint att se hur mycket allt utvecklats från år 2008 då han först bekantade sig med e-handelsvärlden. För tillfället är utvecklingen snabb och ett slut syns inte till.  ”Det är fantastiskt att få vara en del av utvecklingen och särskiljt här på Maksuturva- jag har lärt mig något nytt varje dag under de senaste veckorna. Dessutom kan man ju nog nämna att havsutsikten vi har är ett enormt plus", berättar Matti.

 Matti är särskiljt intresserad av att göra köpprocessen ännu enklare,både från konsumentens och försäljarens synvinkel, för att kunna försäkra att inte en ända kund lämnar sin köpkorg vid kassan.

Maksuturvas nyaste avdelning, finansiella produkter, verkar dra till sig idrottare som är vana med målsättning och hårt arbete; förutom Joona Hertola, den forne handbollsspelaren som är direktör för finansiella produkter- avdelningen, så är också Matti väldigt sportig. Matti har simmat på SM-nivå i nio år och på senare tid förflyttat sig till triathlon. Som nästa mål har han att börja tävla i landsvägscykling. På fritiden brukar Matti varva ner tillsammans med vänner- emellanåt är det viktigt att koppla av totalt. 

 

Välkommen med i teamet Matti!

 

Matti Heiskanen
Account Manager, Finansiella produkter

förnamn.efternamn@maksuturva.fi
Mobil: +358 50 383 0689

LinkedIn_icon.png

mattiheiskanen

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Senaste nytt i Twitter