Vi utvecklar kontinuerligt våra tjänster så att de allt bättre ska svara mot våra kunders behov och nu har vi glädjen att presentera de senaste tekniska nyheterna. Vid sidan av att vi lanserar den nya, smarta faktura- och delbetalningstjänsten har vi under våren förnyat också andra sektorer i vår tjänst. De effektiviserar e-butikens funktioner och bidrar också till en allt bättre köpupplevelse för konsumenten. Ändringarna tas in i Maksuturvas samtliga nuvarande tjänster under tiden maj-juni 2014.

En ny mobiloptimerad betalsida

Nu blir det ännu lättare än tidigare att betala beställningarna! Vår omarbetade betalsida är redig och responsiv. I fortsättningen kan e-butikens kunder behändigt betala sina beställningar med vilket betalsätt som helst som tillhandahålls via Maksuturva, via såväl mobilen, tabletten som datorn.

Mobiloptimerad betalsida

Specificerade uppgifter om beställningen visas i KauppiasExtranet – effektivare returhantering

Hittills har inte uppgifterna om beställningarna hos e-butiken visats i tjänsten KauppiasExtranet specificerade radvis. E-butiken har således kunnat behandla produktreturerna endast i form av eurobelopp. Från och med början av maj hittar våra kunder i tjänsten KauppiasExtranet i anslutning till respektive inköp specificerade uppgifter om beställningen och kan således behandla returerna utifrån raden för varje enskild produkt. De behandlade returerna visas köparen i E-köparens tjänster och i Maksuturvas Smarta faktura.

 

Nya betalbanrar

På våra kunders begäran förnyar vi också bannern som presenterar betalsätten på e-butikens sidor. De olika alternativen för bannerns storlek utökas rejält för att var och en ska hitta den bästa storleken för sin e-butik. Dessutom kan e-butiker som tillämpar Maksuturvas returverktyg lättare än förut marknadsföra att de tillhandahåller Nöjdhetsgaranti, eftersom man genom att klicka på bannern kan styra kunderna till den certifikatsida som är uppgjord för respektive e-butik och nu har omarbetats. Den här sidan berättar om att e-butiken erbjuder en smidig betjäning, om returvillkoren och att butiken iakttar de nya lagändringarna.

Maksuturva betalbanner

Övrigt

I egenskap av Maksuturvas kund klarar du automatiskt också de krav som ändringarna i lagstiftningen medför från 13.6.2014.

Fråga mera!

Försäljning
(09) 4241 7055
sales@maksuturva.fi

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Senaste nytt i Twitter