Esittelyssä rahoituspalveluiden uusi asiakkuuspäällikkö Matti Heiskanen

Matti Heiskanen aloitti Maksuturvan rahoituspalvelut-yksikön asiakkuuspäällikkönä tammikuun alussa. Mutta kuka on Matti, ja mistä hän löysi tiensä Maksuturvalle?

Lue lisää

Joona Hertola - tiimipelin periaatteet pätevät myös rahoituspalveluiden kehityksessä

Maksuturvan rahoituspalvelut-yksikön johtaja, Joona Hertola, korostaa aktiivisen yhteistyön tärkeyttä kuluttaja- ja yritysasiakkaiden välillä. Tämä on peruslähtökohta, kehitettiin sitten palveluita itse tai kumppaniverkoston kautta.

Lue lisää

Tule meille töihin: Asiakaspalvelija

Haemme iloista ja aktiivista asiakaspalvelijaa. Oletko sinä etsimämme oma-aloitteinen henkilö, joka pitää ihmisten parissa työskentelystä ja haluaa olla mukana kehittämässä asiakaspalveluamme?

Lue lisää

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta !

Maksuturvan henkilökunta haluaa kiittää kaikkia asiakkaitaan ja kumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa rauhallista joulua sekä oikein hyvää uutta vuotta 2018!

Joululahjojen sijaan toimimme tulevanakin vuonna Mannerheimin lastensuojeluliiton kuukausilahjoittajana tukien Lasten ja Nuorten Puhelinta sekä sitä vastaavia sähköisiä palveluita.

Lue lisää

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä