Hyvää ja aurinkoista Pääsiäistä!

Maksuturvan henkilökunta haluaa toivottaa asiakkailleen oikein hyvää ja aurinkoista Pääsiäistä! 

Lue lisää

Controller

Maksuturva Group Oy on Pohjois-Euroopan johtava älykkäisiin maksupalveluihin keskittyvä yhtiö. Tarjoamme erityisesti verkko- ja mobiilimaksamisen palveluita Suomessa toimiville yhtiöille sekä suomalaisille kansainvälisille yhtiöille Pohjois-Euroopassa. Tyytyväisten asiakkaidemme joukossa on useita kansainvälisesti tunnettuja brändejä. Maksuturva Group Oy on Finanssivalvonnan valvoma maksulaitos ja PCI DSS -sertifioitu maksupalveluntarjoaja. Olemme saavuttaneet vahvan aseman Suomessa ja toimintamme kasvaa ja kansainvälistyy. Haemme rahaliikenteen kirjanpidon asiantuntijaa nykyisen asiantuntijamme siirtyessä uusiin tehtäviin.

Lue lisää

Compliance Officer fintech-yhtiöön

Maksuturva Group Oy on Pohjois-Euroopan johtava älykkäisiin maksupalveluihin keskittyvä yhtiö. Tarjoamme erityisesti verkko- ja mobiilimaksamisen palveluita Suomessa toimiville yhtiöille sekä suomalaisille kansainvälisille yhtiöille Pohjois-Euroopassa. Tyytyväisten asiakkaidemme joukossa on useita kansainvälisesti tunnettuja brändejä. Maksuturva Group Oy on Finanssivalvonnan valvoma maksulaitos ja PCI DSS -sertifioitu maksupalveluntarjoaja. Olemme saavuttaneet vahvan aseman Suomessa ja toimintamme kasvaa ja kansainvälistyy vahvasti. Haemme Compliance Officeria vastaamaan yhtiön Compliance ja riskienhallinnan toiminnoista toimintamme hallittua kasvua mahdollistamaan.

Lue lisää

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Maksuturvan henkilökunta haluaa kiittää kaikkia asiakkaitaan ja kumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa oikein hyvää joulua ja uutta vuotta!

Joululahjojen sijaan toimimme ensi vuoden ajan kuukausilahjoittajana Mannerheimin lastensuojeluliitossa tukien Lasten ja Nuorten Puhelinta sekä sitä vastaavia sähköisiä palveluita.

Lue lisää

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä