FI

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Maksuturvan henkilökunta haluaa kiittää kaikkia asiakkaitaan ja kumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa oikein hyvää joulua ja uutta vuotta!

Joululahjojen sijaan toimimme ensi vuoden ajan kuukausilahjoittajana Mannerheimin lastensuojeluliitossa tukien Lasten ja Nuorten Puhelinta sekä sitä vastaavia sähköisiä palveluita.

Lue lisää

Haemme Junior Account Manageria Maksuturva-tiimiin

Haemme positiivista ja aktiivista Junior Account Manageria Maksuturvan myyntitiimiin. Oletko sinä etsimämme oma-aloitteinen henkilö, joka pitää ihmisten parissa työskentelystä ja haluaa olla mukana kehittämässä suomalaista Fintech-yritystä?

Lue lisää

Etsimme ICT-tiimiimme kokenutta Java-sovelluskehittäjää

 

Tiimissämme pääset osallistumaan monipuolisesti sovellusten kehittämiseen, ylläpitoon ja valvontaan itsenäisellä otteella. Pääset hyvin konkreettisesti vaikuttamaan yrityksemme tuottamiin palveluihin. Sinulla on vahva Java-ohjelmointitausta ja tietokantaosaamista aina määrittelystä ja suunnittelusta tuotannon seurantaan ja ongelmanratkaisuun asti.

Lue lisää

Maksuturva Groupissa panostetaan maksamistoimialan Compliance-toimintojen kehittämiseen sekä myyntiä tukevaan Business Intelligence -toimintaan

Maksulaitostoimintaan liittyvän sääntelyn mahdollisuudet mutta myös sille asetetut vaatimukset kiristyvät, kun Euroopassa otetaan pian konkreettisia askeleita PSD2-direktiivin toimeenpanossa (Payment Services Directive 2). Maksuturva haluaa varautua näihin toimialamuutoksiin ja panostaa yhä enemmän Compliance-toimintoihin sekä Business Intelligence toimintaan. Tätä silmällä pitäen Maksuturvassa on toteutettu huhtikuussa joitakin vastuualue- ja organisaatiomuutoksia.

Lue lisää

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä