Esittelyssä Martina Flygar, Maksuturvan uusi markkinointi- ja viestintäkoordinaattori

Maksuturvan henkilöstö sai vahvistusta syyskussa, kun Martina Flygar aloitti markkinointi- ja viestintäkoordinaattorina.

Lue lisää

Lehdistötiedote: Uusi varausjärjestelmä sähköistää talliyritysten toiminnan ja varausten maksamisen - Maksuturva Group Oy ja Hopoti Software Oy aloittivat yhteistyön

LEHDISTÖTIEDOTE 20.10.2017  

Kaksi innovatiivista yritystä yhteistyöhön – Maksuturva Group Oy tarjoaa räätälöidyn maksuratkaisun Hopoti Software Oy:n kehittämään täysin uudenlaiseen ratsastajat ja tallit yhdistävään varausjärjestelmään ja ratsastuksen sosiaaliseen alustaan.

Lue lisää

Lehdistötiedote: Markkinaoikeus: Valtiokonttori toimi verkkomaksamista koskevassa kilpailutuksessa lainvastaisesti

LEHDISTÖTIEDOTE 1.8.2017  

Maksuturva Group Oy valitti viime syksynä 24.10.2016 markkinaoikeuteen hankintalain vastaisesta menettelystä Valtiokonttorin verkkomaksamista koskevassa julkisessa hankinnassa. Markkinaoikeuden 4.7.2017 antamassa päätöksessä on todettu, että Valtiokonttori on menetellyt vastoin hankintalakia, kun se ei antanut verkkomaksamista koskevassa tarjouspyynnössään tarjouksen jättämiseksi riittäviä tietoja hankinnan laajuudesta ja siihen mahdollisesti liittyvistä käyttäjäorganisaatioista. Markkinaoikeuden tekemä päätös pohjautuu korkeimman hallinto-oikeuden 17.11.2016 antamaan vuosikirjaratkaisuun, jossa KL-Kuntahankinnat Oy kilpailutti terveydenhuollon hoitotarvikkeiden yhteishankinnan koko Suomen osalta.

Lue lisää

Tule meille töihin: Senior Java Developer

Onko sinulle tuttua määritellä ja toteuttaa sovelluksia läpi koko sovellusarkkitehtuurin aina Web-käyttöliittymästä tai -rajapinnasta tietokantarakenteiden suunnitteluun ja toteutukseen asti? Haemme ICT-tiimiimme Senior Java Developeria. 

Lue lisää

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä