Matkavaruste tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman matkailuun liittyviä laatutuotteita, edulliset toimitusmaksut ja asiakaspalvelun, joka auttaa mielellään kaikissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä – siis kaiken, mitä matkustava ihminen tarvitsee. Matkavaruste on ollut Maksuturvan asiakas vuodesta 2013 lähtien.

matkavaruste.png

 

Matkavarusteen Oskari Weckman sanoo Maksuturvan palvelun valitsemisesta: ”Valitsimme Maksuturvan palvelun, koska se vastasi sisällöltään parhaiten tarvettamme. Myyjällä oli aktiivinen ote kaupanteossa ja saimme häneltä hyvää palvelua.” Palvelun käyttöönotto meni sujuvasti ja ongelmitta.

Matkavarusteelta kerrotaan, että erityisesti Maksuturvan palautustenhallinnan työkalut ovat tehostaneet verkkokaupan toimintaa ja palautusten käsittely onkin nopeutunut merkittävästi, kun hyvitykset voidaan hoitaa Maksuturvan palvelun kautta.

Maksuturvan palvelun avulla Matkavaruste voi myös tarjota asiakkailleen Tyytyväisyystakuun: tämä mahdollistaa esimerkiksi palautusten tekemisen verkkopalvelussa ympäri vuorokauden. Matkavaruste on myös hiljattain ottanut käyttöön Maksuturvan Älykkään Laskun ja Erämaksun, joiden avulla verkkokaupan myyntiä voidaan kasvattaa ja tarjota myös kuluttajille käyttäjäystävällinen maksutapa.

varusteet-kaikille-matkoille.pngVerkkokaupalla on käytössään Maksuturvan suosittu bruttotilitysmalli, jossa maksut tilitetään tapahtumakohtaisesti verkkokaupan alkuperäisellä viitenumerolla verkkokaupan tilille ja palkkiot laskutetaan jälkikäteen. Matkavarusteelle tämä tilitysmalli on erittäin tärkeä ominaisuus, jonka avulla viitemaksut saadaan täsmäytettyä taloushallintajärjestelmään automaattisesti.

Matkavarusteelta kerrotaan terveisiä, että Maksuturvan palveluun ollaan oltu erittäin tyytyväisiä ja sitä voidaan suositella lämpimästi myös muille.

Tutustu Matkavarusteen verkkokauppaan »

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä