Maksuturvan henkilöstö sai vahvistusta huhtikuussa, kun Juho Kekkonen aloitti junior asiakkuuspäällikkönä.

Juho on nuori mies pieneltä paikkakunnalta, jonka tie on lopulta tuonut tänne etelään. Juho on opiskellut liiketaloutta Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, jossa opinnot ovat painottuneet markkinointiin. Lisäksi Juho on tehnyt töitä asiakaspalvelussa ja myynnissä. Myös verkkomaksupalveluiden parissa on tullut työskenneltyä, joten Juholla onkin alasta jo kokemusta. Tutustutaanpa Juhoon vähän paremmin. 

Miten päädyit hakemaan Maksuturvaan töihin?

”Maksuturva toimii mielenkiintoisella alalla, joka kehittyy kovaa vauhtia. Myös koulumaailman ja aiemman työkokemuksen kautta on tullut kiinnostus myynti- ja markkinointitehtäviä kohtaan. Näin ollen koin, että Maksuturva on minulle juuri oikea paikka.”juho_kekkonen.jpg

Miten olet päässyt vauhtiin uudessa työpaikassa?

”Olen viihtynyt erittäin hyvin ja minut on otettu mukavasti vastaan. Viihtyisät työtilat ja kivat työkaverit tekevät työnteosta mielekästä. Olen pitänyt erityisesti positiivisesta fiiliksestä, joka huokuu yrityksessä. Alkuni on mennyt pitkälti uusia juttuja opetellessa, mutta pikkuhiljaa alan päästä sisälle asioista. Täytyy antaa vielä erityismaininta myynnin merinäköalalle – huonommissakin maisemissa on työskennelty. Odotan, että pääsen toden teolla varsinaiseen työhöni käsiksi. Ensin pitää tietysti hankkia oppia ja kokemusta, mutta olevan luottavainen ja optimistinen tulevaisuuden suhteen. Hyvä tästä vielä tulee!”

Onko sinulla jotain erityisiä kiinnostuksen kohteita tällä alalla?

”Mobiilimaksaminen herättää suurta kiinnostusta. Mobiilimaksaminen on lisääntynyt todella voimakkaasti lyhyessä ajassa ja mobiilimaksutavat ovat nosteessa. Itse en ollut edes kuullut MobilePaystä ennen viime kesää, mutta nykyään olen hyödyntänyt sitä jo useissa maksuissa. Helppoa ja kätevää!”

Lopuksi kysyimme vielä Juholta, miten hän viettää vapaa-aikansa:

”Vapaa-aikani menee pääosin liikkuessa ja kavereiden kanssa. Liikuntaa pyrin harrastamaan käymällä salilla ja pelaamalla eri palloilulajeja, kuten sulkapalloa ja salibandya. Olen myös kova penkkiurheilija – jalkapallo- ja jääkiekkotuloksia tulee seurattua päivittäin.”

 

Tervetuloa Maksuturvaan, Juho!

 

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä