Maksuturvan henkilöstö sai vahvistusta syyskussa, kun Martina Flygar aloitti markkinointi- ja viestintäkoordinaattorina.

Martina on energinen ja aikaansaava nuori nainen Uudeltamaalta. Tradenomi-tutkinto tuli suoritettua Ammattikorkeakoulu Arcadassa. Opintojen pääaineena oli markkinointi jota myös tuli opiskeltua vaihtolukukauden aikana Australiassa. Viimeiset kolme vuotta Martina on työskennellyt pankki-alalla, joten tuntemusta finanssialalta löytyy. Tutustutaanpa Martinaan vähän paremmin. 

Miten päädyit hakemaan Maksuturvaan töihin?

” Sain vinkin Maksuturvasta ystävältäni ja kinnostuin yrityksestä oitis. Maksuturva toimii trendikkäällä ja jatkuvasti kehittyvällä alalla jossa jokainen päivä on täynnä uusia mahdollisuuksia. Olen viihtynyt finanssialalla, lisäksi koulutukseni kautta minulle on kehkeytynyt aito kiinnostus markkinointia kohtaan. "

Miten olet päässyt vauhtiin uudessa työpaikassa?

”Olen viihtynyt todella hyvin ja tekemistä riittää! Minut on otettu mukavasti vastaan ja koen päässeeni hyvin mukaan porukkaan. Mukavat työkaverit ja aikaansaava tiimi tekevät työnteosta mielekästä. Täällä on aito tekemisen meininki sekä hyvä fiilis joka tarttuu tyypistä toiseen, työkaverit auttavat ja ideoiden sparrailu yhdessä kuuluu työtapaan. Lisäksi täällä on panostettu mukavuuteen, meillähän on merinäköala, snack-baari ja kaikkea muuta mahtavaa! Tässä syksyn aikana on tullut opittua paljon uutta ja mahtavia juttuja ollaan saatu aikaiseksi. Odotan innolla tulevaa!”

Onko sinulla jotain erityisiä kiinnostuksen kohteita tällä alalla?

”Olen kinnostunut mobiilimaksamisen luomista mahdollisuuksista sekä siitä kuinka monipuolisesti Maksuturva on mukana erilaisissa hankkeissa. Maksuturva on esimerkiksi maksupalveluntarjoaja Olympiakomitean alla toimivassa Suomisport-palvelussa- minusta on hienoa, että olemme mukana hyvinvointia edistävässä hankkeessa joka helpottaa sekä urheilijoiden että liittojen ja seurojen arkea." 

Lopuksi kysyimme vielä Martinalta, miten hän viettää vapaa-aikansa:

”Vapaa-aikani vietän perheen ja ystävien seurassa. Liikun paljon: käyn salilla ja ulkoilen miltei päivittäin, lisäksi olen melkoinen lukutoukka ja rakastan matkustamista."

Tervetuloa Maksuturvaan, Martina!

 

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä