Matti Heiskanen aloitti Maksuturvan rahoituspalvelut-yksikön asiakkuuspäällikkönä tammikuun alussa. Mutta kuka on Matti, ja mistä hän löysi tiensä Maksuturvalle?

 


Helsinkiläisellä Matilla on pitkä kokemus verkkokauppa-alasta – hän siirtyi Klarnalle, silloiselle Kreditorille, suoraan lukion penkiltä. Siellä Matti viihtyi myynnissä nelisen vuotta, kunnes päätti kehittää omia taitojaan ja haki ammattikorkeakouluun opiskelemaan liiketaloutta. Vuoden opintojen jälkeen Matti lähti Englantiin University of Lincolniin opiskelemaan International Business Management –ohjelmaan ja valmistui kauppatieteiden kandidaatiksi toukokuussa 2017. Kandityössään hän muun muassa tutki verkkokaupan ulkoasun ja teknisen toimivuuden vaikutusta kuluttajien ostokäyttäytymiseen.

 

Klarnalla ollessaan Matti innostui verkkokauppaliiketoiminnasta oikein toden teolla; varsinkin verkkokauppaostosten helppous ja kaupankäynnin helpottaminen alkoi kiinnostaa. Maksuturva tuli Matille osin tutuksi jo Klarnan aikoina ja Matti kertoo olevansa innoissaan siitä, että löysi tiensä lopulta Maksuturvalle:

Matti_Heiskanen.png

 

 

”Maksuturva on edelläkävijä muun muassa mobiilimaksamisessa, joka yleistyy jatkuvasti ja näen että Maksuturvalla on edessään todella hyvä tulevaisuus”, sanoo Matti.

 

 

 

Matin mukaan vastaanotto Maksuturvalla on ollut todella lämmin ja avulias ja hänet on otettu hyvin mukaan tiimiin, jossa on kova tekemisen meininki. Nälkä kasvaa syödessä ja Matti on nyt enemmän kuin koskaan innoissaan verkkokauppa-alan kehityksestä – hänen mielestään on ollut hienoa nähdä, miten suomalainen verkkokauppa on kehittynyt siitä, kun hän pääsi alaan ensi kerran tutustumaan vuonna 2008. Kehitys on varsinkin tällä hetkellä nopeaa eikä loppua näy. ”On mahtavaa olla kehityksessä mukana ja erityisesti Maksuturvalla – olen itsekin oppinut tässä kuluneen muutaman viikon aikana joka päivä jotain uutta ja merinäköala tuo tietenkin puhtia päivään”, Matti sanoo. 

Erityisesti verkkokaupassa Mattia kiinnostaa ostotapahtuman helpottaminen sekä kauppiaan että kuluttajan näkökulmasta, ettei yksikään potentiaalinen asiakas menisi ostoskorin ohi.

Maksuturvan rahoituspalvelut-yksikkö tuntuu koostuvan urheilijoista, joille tavoitteellinen toiminta ja kova työ on tuttua: entisen SM-tason käsipalloilijan, Maksuturvan rahoituspalveluiden johtajan Joona Hertolan lisäksi myös Matti on urheilumiehiä. Matti on uinut SM-tasolla kilpaa yhdeksän vuoden ajan ja sittemmin siirtynyt triathloniin. Seuraavana tavoitteena on liittyä pyöräilyseuraan, hankkia kisalisenssi ja aloittaa kilpaileminen maantiepyöräilyssä. Tavoitteiden ja kovan tahdin vastapainona Matti tietenkin rentoutuu kavereiden kanssa – välillä on tärkeää myös laittaa aivot narikkaan.

Tervetuloa Maksuturvalle, Matti!

 

Matti Heiskanen
Asiakkuuspäällikkö

etunimi.sukunimi@maksuturva.fi
Mobiili: +358 50 383 0689
LinkedIn_icon.png mattiheiskanen

 

 

 

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä