Maksuturva Group Oy on Pohjois-Euroopan johtava älykkäisiin maksupalveluihin keskittyvä yhtiö. Tarjoamme erityisesti verkko- ja mobiilimaksamisen palveluita Suomessa toimiville yhtiöille sekä suomalaisille kansainvälisille yhtiöille Pohjois-Euroopassa. Tyytyväisten asiakkaidemme joukossa on useita kansainvälisesti tunnettuja brändejä. Maksuturva Group Oy on Finanssivalvonnan valvoma maksulaitos ja PCI DSS -sertifioitu maksupalveluntarjoaja. Olemme saavuttaneet vahvan aseman Suomessa ja toimintamme kasvaa ja kansainvälistyy. Maksuturva Group Oy:n tarjoamien maksupalveluiden teknisestä toteutuksesta vastaa sen sisaryhtiö Maksuturva ICT Services Oy yhdessä sertifioitujen palveluntarjoajien kanssa. Toimitilamme sijaitsee Espoon Keilaniemessä.

Etsimme nyt ICT-tiimiimme kokenutta Java-sovelluskehittäjää. Tiimissämme pääset osallistumaan monipuolisesti sovellusten kehittämiseen, ylläpitoon ja valvontaan. Pääset hyvin konkreettisesti vaikuttamaan yrityksemme tuottamiin maksamisen palveluihin. Sinulla on vahva Java-ohjelmointitausta ja tietokantaosaamista aina määrittelystä ja suunnittelusta tuotannon seurantaan ja ongelmanratkaisuun asti.

Kykenet kuvaamaan ja kommunikoimaan asioista myös ei-teknisestä näkökulmasta ja keskustelemaan asioista liiketoiminnan edustajien kanssa. Toivomme, että sinulla on kokemusta taloushallinto- ja/tai rahoitusalan ohjelmistokehityksestä. Kokemus verkkokauppaohjelmistoista, pilviratkaisuista tai mobiilisovellusten kehittämistä luetaan myös isoksi plussaksi. Sinulle on tuttua määritellä ja toteuttaa sovelluksia läpi koko sovellusarkkitehtuurin aina web-käyttöliittymästä tai -rajapinnasta tietokantarakenteiden suunnitteluun ja toteutukseen asti.

 

Toivomme sinulta

  • vahvaa senior-tason kokemusta ja osaamista Java-, SQL- ja Web-kehittämisestä
  • kokemusta testaussuunnittelusta ja automaatiotestauksesta
  • kokemusta taloushallinto- ja/tai rahoitusalan vaatimuksista ja ohjelmistokehittämisestä
  • halua oppia uutta ja kiinnostusta uusiin tekniikoihin
  • kokemusta yritysten välisistä järjestelmäintegraatiohankkeista
  • kokemusta sähköisestä kaupankäynnistä ja maksamisesta
  • aloitteellisuutta, itseohjautuvuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • sujuvaa englannin kielen kirjallista ja riittävää suullista taitoa

 

Voit kysyä meiltä lisätietoja tehtävästä: Director DevOps, Konsta Karvinen, konsta.karvinen@maksuturva.fi, +358 40 502 0826

Toimitathan hakemuksesi palkkatoivomuksineen pikaisesti osoitteeseen rekry@maksuturva.fi, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Luotettavuutemme on meille erittäin tärkeä asia. Liiketoiminnan ja työn luonteen johdosta työtehtävään valitulle teetetään huumausainetestit ja luottotietoselvitys.

 

Topics: mediatiedote

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä