Maksuturvan henkilökunta haluaa kiittää kaikkia asiakkaitaan ja kumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa rauhallista joulua sekä oikein hyvää uutta vuotta 2018!

Joululahjojen sijaan toimimme tulevanakin vuonna Mannerheimin lastensuojeluliiton kuukausilahjoittajana tukien Lasten ja Nuorten Puhelinta sekä sitä vastaavia sähköisiä palveluita.

Täällä Maksuturvassa meillä on huipputiimi. Meidän tiimissä korostuu jäsenten asiantuntevuus, innostus ja sitoutuneisuus. Yhdessä meillä on hauskaa ja yhdessä ryhmämme saa aikaiseksi tuloksia ja menestyy. Tämän lisäksi meillä on aivan huikeita asiakkaita ja kallisarvoisia kumppaneita- kiitos teille kaikille, teidän kanssa on kiva työskennellä ja luoda uutta, tehdään yhdessä tulevasta vuodesta entistä upeampi!

Haluamme toivottaa kaikille mukavaa joulua sekä iloa ja menestystä uuteen vuoteen! Tässä pieni videotervehdys meiltä Maksuturvalaisilta teille, piristystä päivään!  

 

 

 

 

Lasten ja nuorten puhelimeen voi soittaa maksutta koko maassa joka päivä: toisessa päässä on koulutettu vapaaehtoinen aikuinen, jolla on aikaa kuunnella. Puhelimessa tai verkkopalvelun kautta voi kysyä tai keskustella luottamuksellisesti mistä tahansa. Puhelimen aikuiset päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia.

Logo Mannerheimin lastensuojeluliitto 

Poikkeuksia asiakaspalvelun aukioloajoissa:

22.12. avoinna 9:00-15:00 

25-26.12 & 1.1 suljettu

 

Kaikki maksupalvelut toimivat juhlapyhinä normaalisti.

 

Hyvaa_joulua_Maksuturva.png 

 

Kiitos kuluneesta vuodesta ja olkoon vuosi 2018 vieläkin menestyksekkäämpi!

Terveisin,
Maksuturvan henkilökunta

 

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä