avainlippuMaksuturvan alkutaipaleella, kun verkkokauppa vasta oli lähdössä käyntiin päätimme tehdä mainoksen. Päätimme tehdä sen, mitä moni piti mahdottomana - pyytää Teemu Selännettä tähdittämään YouTube-mainoselokuvaa. Monen yllätykseksi Teemu suostuikin mukaan!

Miksi halusimme juuri Teemun? Hänen suomalaista luotettavuutta kuvastava imagonsa sopi oman viestimme kanssa yhteen – Maksuturvaa käyttävistä verkkokaupoistahan on aina turvallista ostaa, koska palvelu ei ainoastaan tee verkkokaupan toiminnasta kustannustehokasta, vaan takaa myös tilausten palauttamisen hoituvan tarvittaessa sujuvasti.

teemuSuomalaisuus merkitsee yhä tänäkin päivänä aitoutta ja laatua, ja kotimaisten palvelujen käyttö tuo minulle tunteen turvallisuudesta. Mielestäni Maksuturvan ennakkoluulottomuus toimii monelle suomalaiselle yritykselle erinomaisena esimerkkinä siitä, että asioihin täytyy uskoa ja niihin täytyy panostaa heti alusta lähtien ”, kommentoi Teemu Selänne.

Pilke silmäkulmassa toteutettu mainos jäi elämään YouTubeen, ja nyt katkelmia mainoksestamme esitetään myös Teemun omassa elokuvassa, joka saa ensi-iltansa 27.9.2013.

Osallistu kilpailuun, voit voittaa liput Selänne-elokuvan näytökseen!

Elokuvadebyyttimme kunniaksi olemme järjestäneet arvonnan, jossa arvotaan viikoittain kahden lipun lippupaketteja Sel8nne-elokuvan vapaavalintaiseen näytökseen. Olit sitten asiakkaamme, kumppanimme tai yksityinen henkilö, täytä alta löytyvä lomake ja voit voittaa!

Viikon 40 voittajat:
Sonja, Helsinki
Kari, Oulu

Viikon 42 voittajat:
Teemu, Tampere
Janna, Espoo

Katso Sel8nne-elokuvan traileri Finnkinon sivuilta »

[contact-form-7 id="4713" title="Kilpailulomake"]

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonnat suoritetaan viikkoina 40 ja 42.

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä