Logo EurotoysEurotoys on tanskalainen yritys, jonka verkkokauppa toimii myös Suomessa. Yritys myy mm. lasten leluja, naamiaisasuja, leikkimökkejä ja lasten pyöriä. Kaikki lelut ja muut tuotteet ovat CE-merkittyjä ja Euroopassa hyväksyttyjä. Eurotoys valitsi Suomen verkkokauppaansa Maksuturva Basic-palvelun palautustyökaluilla.

Halusimme yksinkertaisen palvelun täydentämään aikaisempia maksuvaihtoehtojamme. Meillä oli jo toimivat kortti- ja laskupalvelut, mutta halusimme myös tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden maksaa verkkopankissa”, toteaa Vilja Högström Eurotoysilta.
Suomessa verkkopankkimaksujen tarjoaminen onkin kannattavaa, koska jopa 65% verkko-ostajista maksaisi ostoksensa mielellään nimenomaan oman verkkopankkinsa kautta.

Maksuturvan palautustyökalujen kautta Eurotoys hallinnoi verkkokaupan tuote- ja rahapalautuksia sujuvasti ja tarjoaa asiakkailleen näin myös keskimääräistä nopeampaa palvelua. Högström kehuukin, että nyt jokapäiväiset asiat toimivat ongelmitta ja helposti, ja asiakkailta saatu palaute on positiivista.

Valitsemamme ratkaisu on toiminut hyvin ja olemme olleet tyytyväisiä palveluun. Käyttöönottokin oli helppo 'plug&play'-homma. Saimme myös tarvittaessa apua ja kysymyksiimme vastattiin nopeasti.

Tutustu Eurotoysin verkkokauppaan »

eurotoys


Haastattelua tehdessämme saimme Eurotoysilta myös hienoja kehitysideoita palveluumme liittyen, ja ne on lisätty tuotekehityssuunnitelmaamme. Muistathan, että sinäkin voit antaa meille palautetta ja kehitystoiveita milloin vain täyttämällä lomakkeen yhteydenottosivullamme »

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä